Kızıl Goncalar ekrana döndü! Sosyal medya sallandı

Kızıl Goncalar ekrana döndü! Sosyal medya sallandı
Kızıl Goncalar dizisi yayın durdurma cezası sonrası yeniden izleyicisi ile buluştu. Dizi yayına girdiği andan itibaren sosyal medyada en çok konuşulan başlıklardan biri oldu.

Yayınlandığı günden beri gündemde olan Kızıl Goncalar dizisi bu akşam yeni bölümü ile ekrana geldi.

Yayınlanan iki bölümü ile gündeme bomba gibi düşen dizi büyük beğeni alırken öte yandan RTÜK'e yapılan şikayetler nedeniyle 9 milyon TL idari para cezası ve 2 kez program durdurma cezası alan dizi cezalar sonrası ilk kez bu akşam seyircisi ile buluştu.

Dizi için çekim izni verilen mekanlardan yapılan izin kararlarının iptali nedeniyle ekip yeni dekorlar oluşturmuş ve yeni çekim mekanları ayarlamıştı. Tarikat ve cemaatlerin iç yapısına yönelik bir hikayenin konu alındığı dizi bu akşam yayınlanan bölümü ile sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Dizinin üçüncü bölümü sonrası nasıl ilerleyeceği de merakla bekleniyor. Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın üstlendiği dizi FOX TV'de ekrana geliyor. Filmin yapımcısı Yavuz Turgut sosyal medyadan yayınladığı mesaj ile izleyicilere seslendi. Turgut mesajında, "3 haftalık aradan sonra, bu akşam tekrar birlikteyiz. Bütün mekanlarımızı yeniledik.Eksikleri giderdik.Aynı motivasyonla çalışmaya devam ediyoruz.Güzel bölüm.Akşam buluşmak dileğiyle…' dedi.

Dizi ceza alması ile dikkatleri daha da üstüne çekti. Armağan Çağlayan sosyal medya hesabı üzerinden yazdığı mesajda "Uzun zaman sonra televizyonda dizi izlemeye başladım" yazdı. Gazeteci İsmail Küçükkaya da sosyal medya hesabı üzerinden diziden bir kare paylaşarak 'Yıllar sonra TV’de ilk kez dizi izliyorum' dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar