Kızıl Goncalar Affan kimdir? Batuhan Bozkurt Yüzgüleç kimdir? Batuhan Bozkurt Yüzgüleç kaç yaşında, nereli?

Kızıl Goncalar Affan kimdir? Batuhan Bozkurt Yüzgüleç kimdir? Batuhan Bozkurt Yüzgüleç kaç yaşında, nereli?
Kızıl Goncalar dizisine yeni katılan Affan karakterinin kim tarafından canlandırdığı merak konusu oldu. Birçok kişi Affan karakterini canlandıran oyuncunun hayatını ve kariyerini araştırıyor. Peki Kızıl Goncalar Affan kimdir? Batuhan Bozkurt Yüzgüleç kimdir? Batuhan Bozkurt Yüzgüleç kaç yaşında, nereli?

Kızıl Goncalar Affan kimdir?

Kızıl Goncalar dizisine yeni bir oyuncu katıldı ve bu durum sosyal medyada da tartışma konusu oldu. Batuhan Bozkurt Yüzgüleç adlı oyuncu, dizinin yeni karakteri Affan olarak izleyicilerle buluşacak. Peki Batuhan Bozkurt Yüzgüleç kimdir? Batuhan Bozkurt Yüzgüleç kaç yaşında, nereli?

BATUHAN BOZKURT YÜZGÜLEÇ KİMDİR?

1995 yılında İstanbul'da doğan Batuhan Bozkurt Yüzgüleç, sinema ve dizi oyuncusu olarak tanınmaktadır. Eğitim hayatını Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlayan Yüzgüleç, oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Daha önce Erkan Koçak Köstendil'in yönettiği "Suma" filminde rol alan ve bu performansıyla ödül kazanan Batuhan Yüzgüleç, 2018 yılında "Bizim Hikaye" dizisinde de yer almıştır. Ayrıca, 2019 yılında "Çukur" dizisinin kadrosunda yer almıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar