Kılıçdaroğlu'ndan Altılı Masa toplantısının ardından açıklama "Bu enkazı kaldıracağız"

Kılıçdaroğlu'ndan Altılı Masa toplantısının ardından açıklama "Bu enkazı kaldıracağız"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nda yer alan 6 partinin liderinin "deprem" gündem maddesi ile bir araya geldiği toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

13 Şubat''ta yapılacak toplantının Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ertelenmesinin ardından altılı masa toplantısı bugün gerçekleşti. Toplantının ardından ortak bir bildiri yayımlanırken, AKP iktidarı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi''nin depremde yetersiz kaldığına vurgu yapıldı. 

"BU ENKAZI KALDIRACAĞIZ"

Bildirinin dışında CHP lideri Kemal Klıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla ""Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından Sayın Temel Karamollaoğlu ev sahipliğinde bir araya geldik. Kararlıyız; dayanışma içinde yaralarımızı bir an önce saracağız, bu enkazı kaldıracağız. Milletimiz ile el ele, yarının Türkiye’sini yeniden inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.



"HİÇBİRİMİZ AYNI İNSAN DEĞİLİZ"

Paylaşımlarına devam eden Kemal Kılıçdaroğlu, yayınladığı bir video ile "Hiçbirimiz artık eskisi gibi değiliz. Ben de aynı insan değilim. Ruhumuz eskisi gibi değil artık. İçimizde açılan derin yaraları iyileştirmek ve bir daha bu acıları yaşamamak için, artık değişmeliyiz." mesajını paylaştı.











 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar