Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Demet Güven Akyıldız

Demet Güven Akyıldız

Karizmanın ve zekanın izinde

Berlin”, “La Casa De Papel”in öne çıkan karakterlerinden biri olmuş, özellikle Profesör'ün ekibinin karizmatik ve zeki üyesi olarak izleyicilerin ilgisini çekmiştir. Berlin'in dizideki vefatının ardından, hayranlarının merakını gidermek amacıyla Netflix, Berlin adlı dizi ile karakterin geçmişine odaklanmıştır.

Dizisi, “La Casa De Papel”in olaylarından önceki dönemlere odaklanarak, Berlin'in suç dünyasındaki serüvenini ele almaktadır. Berlin, bir gece içinde 44 milyon avro değerindeki mücevheri çalmak için usta bir çete ile bir araya gelir; ancak bu soygun, Berlin'in hayatını tamamen değiştiren sürprizlerle doludur.

Álex Pina ve Esther Martínez Lobato'nun yaratıcılığını taşıyan Berlin dizisi, başrolde Pedro Alonso'nun yanı sıra Michelle Jenner, Itziar Ituno, Begona Vargas, Tristan Ulloa ve Julien Paschal gibi yetenekli oyuncuları içermektedir. “Berlin”, karakterin zekası, karizması, cesareti, sadakati, aşkı ve hastalığı gibi yönlerini derinlemesine işleyerek “La Casa De Papel” hayranlarına Berlin'i daha yakından tanıma şansı sunmuş.

Hem aksiyon dolu sahneleriyle hem de duygu yüklü anlarıyla “Berlin”i izlerken keyif aldım fakat “La Casa De Papel” izlerken duyduğum heyecanı duymadım açıkçası. Biraz fazla abartı ve mantık hataları vardı dizide. Yine de “La Casa De Papel” hayranıysanız izlemenizi öneririm. Ama beklentiniz yüksek olmasın.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları