İZKİTAP okurlarla buluştu: Yeni tarih verildi

İZKİTAP okurlarla buluştu: Yeni tarih verildi
İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen İZKİTAP - 2. İzmir Kitap Fuarı açıldı. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, kitap fuarını 18 Nisan 2024’te Kültürpark’ta bir kez daha kitapseverlerle buluşturacaklarını söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde, İZFAŞ ve SNS Fuarcılık tarafından düzenlenen İZKİTAP – 2. İzmir Kitap Fuarı Fuar İzmir’de başladı.

KOSGEB ve İZELMAN A.Ş. desteğiyle yazar ve yayıncıları kitapseverlerle bir araya getiren fuarın açılışına, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, İZKİTAP'ın onur konuğu şair ve yazar Birhan Keskin, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Barış Karcı, SNS Fuarcılık Kurucu Ortağı Saruhan Simsaroğlu, İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı, belediye bürokratları, yayınevlerinin ve siyasi partilerin temsilcileri, yazarlar ve kitapseverler katıldı.

“Kitap fuarlarımıza oldukça kıymet veriyoruz”

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, açılış töreninde yaptığı konuşmada barış vurgusu yaparak, “Böylesine anlamlı bir fuarın açılışında, yazmaya, okumaya, öğrenmeye ve paylaşmaya gönül vermiş bir toplulukla bir arada olmaktan çok mutluyum.

İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak kitabın, edebiyatın hayatın içinde karşımıza çıkan gerçeklere iyi geldiğinin bilincindeyiz. Bu yüzden kitap fuarlarımıza oldukça kıymet veriyoruz. İZKİTAP sadece yazar ve yayınevlerini okurla buluşturmakla kalmıyor aynı zamanda yayıncılık sektörünün tüm bileşenlerini bir araya getirerek oldukça zorlu zamanlardan geçen bu endüstride de bir hareket oluşturmayı amaçlıyor. 5 Kasım’a dek fuarın birbirinden güzel anlara ev sahipliği yapacağına şüphem yok” dedi.

Nisan’da bir kez daha düzenlenecek

Özuslu, İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak okurlara kulak verdiklerini ve taleplerini yerine getirmekten mutluluk duyduklarını belirterek, kitap fuarının ikincisini 18 Nisan 2024’te Kültürpark’ta bir kez daha kitapseverlerle buluşturacaklarını söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar