İstanbul'da trafik tedbirleri uygulaması başladı

İstanbul'da trafik tedbirleri uygulaması başladı
İstanbul'da Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte kent trafiğinde oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından belirlenen tedbirler uygulanmaya başlandı.

Vatandaşların bayram tatili dönüşleri sırasında kent içi trafiğinin aksamaması için, saat 05.00 itibarıyla kamyon, tır, çekici, tanker gibi ağır tonajlı araçların şehre girişi durduruldu. Bu tedbirle, yoğun trafiğin önlenerek vatandaşların güvenli ve hızlı bir şekilde dönüş yapması hedefleniyor.

Ağır tonajlı araçların kent içine girişinin durdurulmasıyla birlikte, trafik akışının daha düzenli ve kontrollü bir şekilde sağlanması planlanıyor. Tedbirlerin yarın saat 05.00 itibarıyla yeniden gözden geçirilerek ağır tonajlı araçların kente girişine izin verilmesi öngörülüyor.

re.jpg

İstanbul'da alınan bu önlemlerle, trafikteki olası aksamaların minimize edilmesi ve sürücülerin daha güvenli seyahat etmelerinin sağlanması amaçlanıyor. Bu kapsamda vatandaşların da trafik kurallarına uyması ve tedbirlere destek olması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar