İstanbul'da kanlı seçim kavgası! Yeni muhtar eski muhtarı bıçakladı

İstanbul'da kanlı seçim kavgası! Yeni muhtar eski muhtarı bıçakladı
İstanbul'da Arnavutköy ilçesinde, muhtarlar arasında meydana gelen silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.

Seçim sonrasında eski ve yeni muhtarlar arasındaki tartışma, Bolluca Mahallesi Battalgazi Caddesi'nde talihsiz bir kavgaya dönüştü. Saat 22.30 sularında, muhtar adayı Ahmet Güleryüz ile seçimi kazanan akrabası Sabri Güleryüz arasındaki anlaşmazlık, hızla şiddetli bir çatışmaya döndü. Bu kavganın sonucunda Ahmet Güleryüz bıçaklandı, ardından olaya tanıklık edenlerin müdahalesiyle çatışma sokaklara taştı.

Olayın gelişimiyle birlikte, Mahmut Dizman ve iddia edilen şekilde olay yerinden geçen Mustafa Arslan adlı kişiler silahla yaralandı. Polis ve sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yaralılar acil bir şekilde hastaneye sevk edildi. Ağır yaralanan Mustafa Arslan, tıbbi çabalara rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından, olaya karışan ve gözaltına alınan kişilerin aileleri hastanenin önünde toplandı. Polis ekipleri, olayın detaylarını araştırırken, cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler de incelenmeye alındı.

istanbul-arnavutkoyde-muhtarlik-kavgasi-34373-1.webp

istanbul-arnavutkoyde-muhtarlik-kavgasi-34373-2.webp

istanbul-arnavutkoyde-muhtarlik-kavgasi-34373-6.jpg

istanbul-arnavutkoyde-muhtarlik-kavgasi-34373-7.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar