İstanbul Havalimanı dördüncü kez "Yılın Havalimanı" seçildi

İstanbul Havalimanı dördüncü kez "Yılın Havalimanı" seçildi
İstanbul Havalimanı, "Air Transport Awards" kapsamında dördüncü kez "Yılın Havalimanı" ödülünü aldı.

İstanbul Havalimanı, uluslararası havacılık sektöründe prestijli bir yere sahip olan "Air Transport Awards" ödüllerinde dördüncü kez "Yılın Havalimanı" unvanını aldı.

İGA (İstanbul Grand Airport) İşletmesi tarafından yapılan açıklamaya göre, ödül Yunanistan'ın Ekali kentinde gerçekleşen törende, İGA Üst Yönetici (CEO) Vekili Selahattin Bilgen'e takdim edildi.

2021, 2022 ve 2023 yıllarında da aynı ödülü kazanan İstanbul Havalimanı, üst üste dördüncü kez bu prestijli başarıya imza atmış oldu. Bilgen, 4 binden fazla katılımcının oyuyla bu ödüle layık görülmelerinin gurur verici olduğunu belirtti. Ayrıca, İstanbul Havalimanı'nın operasyonel mükemmelliği için çalışan tüm ekiplerin özverisinin bu başarının arkasındaki en önemli etken olduğunu vurguladı.

Bilgen, yaptığı açıklamada, misafirlere keyifli bir seyahat deneyimi sunmak adına sürekli olarak verimlilik, sürdürülebilirlik, inovasyon ve yolcu memnuniyeti hususlarında yüksek standartlar belirlediklerini ve bu ödülün, bu kararlılıklarının bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Air Transport News Genel Direktörü ve CEO'su Dr. Kostas Iastrou ise İstanbul Havalimanı'nın COVID-19 pandemisiyle mücadele ederken gösterdiği direnç ve liderlik vasfının sektördeki konumunu güçlendirdiğini belirtti. İastrou, havalimanının pandemi öncesine hızla dönerek küresel bir aktarma merkezi haline geldiğini ve bu ödülün, çalışanların özverili çabalarının ve misafirlere sundukları kaliteli hizmetin bir ifadesi olduğunu vurguladı.

İstanbul Havalimanı, havacılık sektöründe dirençli ve inovatif bir merkez olarak öne çıkarken, bu ödülle de başarısını bir kez daha kanıtlamış oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar