Istakoz paylaşımıyla tepki çeken Bursalı’nın bir skandalı daha patlak verdi: Taktığı takıların fiyatı dudak uçuklattı

Istakoz paylaşımıyla tepki çeken Bursalı’nın bir skandalı daha patlak verdi: Taktığı takıların fiyatı dudak uçuklattı
Bayramda Monaco’dan yaptığı ıstakoz paylaşımıyla tartışma yaratan Şebnem Bursalı’nın bu kez de binlerce dolarlık marka takıları ile gündem oldu.

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, sosyal medyada yaptığı ıstakoz paylaşımının ardından bu kez de Louis Vuitton'a ait lüks takılarla objektiflere takıldı.

Patronlar Dünyası'nın haberine göre, Bursalı'nın her fotoğrafında gözlerden kaçmayan Louis Vuitton takıları, dikkatleri yeniden üzerine çekti.

bursali.webp

Özellikle annesinin mezarını ziyaret ettiği anlarda takındığı çiçekli bileklik, markanın imzasını taşıyor ve fiyatı firmanın resmi sitesinde 6 bin 900 dolar olarak satılıyor. Bu rakam, yaklaşık olarak 224 bin 101 Türk Lirası'na denk geliyor. Ayrıca, Bursalı'nın LW marka bileziği de 7 bin 950 dolarlık bir değere sahip, ki bu da bugünkü kurla yaklaşık 259 bin 808 Türk Lirası yapıyor.

sebnem.webp

Bursalı'nın daha önceki etkinliklerde de tercih ettiği bilekliklerin yine Louis Vuitton markasına ait olduğu görülüyor. Örneğin, oy kullanırken takındığı beyaz bileklik, markanın sitesinde 15 bin dolarlık bir fiyat etiketine sahip. Bu da yaklaşık olarak 487 bin 141 Türk Lirası anlamına geliyor.

TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Monaco’da bir restoranda ıstakoz fotoğrafı paylaşan Bursalı tepki çekmişti. Bursalı’nın paylaşım sonrasında en sert tepki AK Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci’den geldi. Birinci, bu paylaşımla ilgili “Herkes kendine gelsin ya da bu partiden defolup gitsin” yorumu yaptı. Sonrasında ise çok sayıda AK Partili isim sosyal medyalarından tepki gösterdi.

BEŞİKTAŞ VE ANTALYA’YA BAĞLADI

Bursalı sosyal medya hesabından kendisini şöyle savundu;

"30 yıllık gazeteci ve şimdi de milletvekili olarak sosyal medya paylaşımlarımda bugüne kadar yapmadığım bu hata için tüm kamuoyundan özür dilerim. Mensubu bulunmaktan onur duyduğum partim ve yolunda yürümekten her nefesimde şeref duyduğum Sayın Cumhurbaşkanımızın da bu sebeple hedef alınmasından dolayı üzüntüm sonsuzdur.

Asla kötü niyet taşımayan ve yazılan hiçbir ücretle yakından uzaktan ilgisi olmayan yiyecek ve konuyla ilgili samimi üzüntümü ifade ederken, bunu fırsat bilip Antalya'daki teleferik faciasını unutturmak üzere gündem değiştirmeye çalışanları da çok iyi anlıyorum!

İstanbul'un göbeğinde 29 insanımızın hayatını kaybettiği, Antalya'da göz göre göre ihmal sonucu günahsız insanlarımızın hayatını kaybettiği, yaralandığı ve saatlerce mahsur kaldığı elim olayla ilgili tek bir söz etmeyenlerin, ne amaçla bu olayı çarpıttığını da biliyoruz! Kamuoyuna saygıyla sunarım"

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar