İsmail Kartal'dan 7-1'lik galibiyet sonrası bomba transfer açıklaması!

İsmail Kartal'dan 7-1'lik galibiyet sonrası bomba transfer açıklaması!
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Konyaspor maçından sonra yaptığı bazı açıklamada orta saha başta olmak üzere birçok mevki için transfer adayları olduğunu ifade etti. İşte detaylar....

Fenerbahçe, Süper Lig’in 16. hafta erteleme maçında sahasında karşılaştığı Konyaspor’u 7-1’lik skorla yendi. Maçtan sonra sarı-lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal basın toplantısında bazı açıklamalarda bulundu. Kartal, oyuncularını galibiyetten ötürü tebrik ederek şunları söyledi:


“BONUCCİ’NİN KARİYERİ ORTADA”

Fenerbahçe transfer görüşmeleri için İstanbul’a getirdiği dünyaca ünlü İtalyan savunmacı Leonardo Bonucci ile alakalı de konuşan Kartal, “Transfer adaylarımız vardı hepsini değerlenirdim. Başkan ve yöneticilerle yaptığım toplantıda onun için karar kıldık. Ekonomik ve kariyer, tecrübe anlamında daha faydalı olacağını düşündük. Bonucci’ye 'evet' dedik. Bonucci’nin kariyeri ortada, uygun olup olmadığını size bırakayım. Yaptıkları da ortada” sözlerini kullandı. İsmail Kartal, orta saha transferi ve diğer pozisyonlar için transfer arayışlarının devam ettiğini söyledi.

“İSİMLER ÖNEMLİ DEĞİL, ÇUBUKLUYU SIRTINA GİYEN HERKES BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

İstanbulspor maçında 4 gol katkısı veren Cengiz Ünder’in Konyaspor karşısında kadroda bulunmayan alakalı da konuşan İsmail Kartal, “Burada Cengiz, İrfan İsim önemi değil çubukluyu sırtına giyen her oyuncu bizim için önemli. İrfan’ın sezon başından beri performansını kimse unutmasın. Cengiz gol attı diye oynayacak diye bir şey yok. Birçok oyuncu var. Bu oyuncuları maç maç değerlendirerek yük dağılımını birkaç oyuncu üzerinden alıp rotasyonla devam etmek istiyoruz” değerlendirmesini yaptı.

“BARTUĞ İKİLİ MÜCADELE VE HAVA TOPLARINDA SERTLEŞMESİ LAZIM”

İsmail Kartal, Bartuğ Elmaz’ın forma şansı bulmasıyla alakalı yöneltilen soruya şu yanıtı verdi:
“Genç ve yetenekli bir oyuncu ve top ayağına yakışıyor. Oyunu iyi görüyor. Kısa-uzun istediği pasları atabiliyor. İyi frikikler atabilen oyuncu. Geniş kadroya sahip olduğumuzdan Bartuğ da bu kadroda. Bunları yaparken de eksikleri olan oyuncumuz. İkili mücadele ve hava toplarında sertleşmesi lazım.”

“ÖNEMLİ OLAN 3 PUANLA DEVAM ETMEK”

Bu sezon birçok rekora kırdıklarının söylenmesi üzerine İsmail Kartal, “Maç maç düşünüyoruz. Rekorlarla falan çok ilgilenmiyorum. Ama bazı maçlar vardır 3 tane pozisyona girersin 1 atarsınız. Önemli olan 3 puanla devam etmek. Bazı maçlarda 10 pozisyona girip 4-5 atarsınız. Biz rekorlar ya da başka şeyler değil maçları kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Güzel farklı galibiyet gelince daha da güzel oluyor. 1-0, 2-0 kazanalım tüm maçları kazanıp şampiyon olalım” sözlerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar