İslam Memiş düşüş sonrası altın sahiplerini uyardı! Hazırlığa başlayın

İslam Memiş düşüş sonrası altın sahiplerini uyardı! Hazırlığa başlayın
Altın ve para piyasalarının uzman ismi İslam Memiş, son günlerde altının yeniden düşüş göstermesinin ardından kritik açıklamalarda bulundu. Memiş, az çok demeden altın sahibi herkesin bu uyarılara dikkat etmesini tavsiye etti.

2022 yılında yatırımcısına bekleneni veremeyen altın, bu yıla çok hızlı bir yükselişle başlamıştı. Günler içerisinde kazandırdıklarını yerine koyarak düşüş üstüne düşüş yaşayan altın için İslam Memiş Mart ayını işaret etmişti.

Mart ayına girilmesiyle birlikte düşüşler bıçak gibi kesilirken, altının bu hafta ile birlikte yeniden hızlı bir yükselişe imza atması beklenirken, ABD Merkez Bankası (FED) Başkanı Powell''ın faiz artırımına yönelik sözleri altının tepetaklak etti. 

Yaşanan ani düşüşün ardından altın piyasaları hakkında yaptığı her yorum olay olan İslam Memiş, 1105 lira seviyelerine gerileyen gram altın için iddialı bir tahminde bulundu ve "Hazırlığa başlayın" dedi. 

GRAM ALTIN 1600 LİRALARI GÖRECEK

Memiş, hem ons altında bir yükseliş beklediğini hem de Türkiye''de bir süredir yatay seyir halinde olan dolar kurunun yukarı yönlü hareket edebileceğini belirterek, altın yatırımcısının bu iki yükselişten de gelir sağlayacağını açıkladı. Mart ayı ve sonrasının altına yatırım yapmak için en uygun tarihler olduğunu belirten Memiş, yatırımcıya "Hazırlığa başlayın, 2023 altının yılı olacak" uyarısında bulundu.

"GÜMÜŞ SESSİZ SEDASIZ YÜKSELİYOR"

Market hacmi olarak altınla rekabet edemese de, yatırımcıya kazandıracağı para açısından 2023''te altını bile sollaması beklenen Gümüş, İslam Memiş için şu an en ideal yatırım aracı konumunda. Son 2 yılda 6 kat değerlenen gümüş için Memiş, "Altından fazla kazandıracak" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar