İş Bankası'nın yeni promosyonu yarışı kızıştırdı! Emekliye rekor ödeme

İş Bankası'nın yeni promosyonu yarışı kızıştırdı! Emekliye rekor ödeme
Milyonlarca kişinin Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin yasalaşması sonucu hayallerine kavuşacak. Emekli adayları için bankalar kampanyalarını hız kesmeden duyurmaya devam ediyor.

Müşteri kaybetmek istemeyen bankalar kampanyalarını her ay güncellemeye devam ediyor. Milyonlarca EYT mağduru vatandaş yasa sonrası promosyonların ne kadar olacağını araştırıyorlar. 

Türkiye''de milyonlarca emekli için bankaların yeni dönem kampanyaları belli olmaya devam ediyor. Bu doğrultuda EYT yasasının da Meclis''e gelmesi sonrasında özel bankaların hareketlilikleri de artışa geçti. 2022 yılı itibariyle gündeme damgasını vuran banka emekli promosyon yarışlarında fitili ilk ateşleyen bankalardan olan İş Bankası, EYT sonrası tekliflerini de yenilemişti.

Avaztürk''ün haberine göre; 2023 yılında 2 milyon 250 bin vatandaşın EYT ile emekli olacağı ve ilk maaşlarına kavuşacağı ifade edilirken bu süreçte EYT''lilerin de maaş promosyon kampanyasından faydalanmak için de bankaya e-devlet aracılıkları ile kolayca taşıyabilecek ve bu bankalardan da sadece üç gün için de promosyon ödemelerinden faydalanabilecek.

2023 EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI
Türkiye''de gelen açıklamalara göre İş Bankası''nın resmi internet sayfasında yer edinen bilgiler doğrultusunda 2023 yılı itibariyle emeklilere ödeyeceği promosyon rakamları belli oldu. İşte güncel rakamlar:

Maaş Aralığı Promosyon Tutarı
3.500 TL''ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar 4.500 TL
3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar 5.250 TL
7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar 6.750 TL
10.000 TL ve daha fazla olanlar 7.500 TL ödeme gerçekleştirilecek.
2022 yılında promosyonda kampanya ile birlikte 31 Aralık 2022 tarihinde son bulurken İş Bankası''da kampanya süresini uzatarak promosyon rakamlarında değişikliklere gitti ve yeni kampanya için de son tarihi 31 Mart 2023 olarak açıkladı.

PROMOSYONLAR 10 BİN TL''Yİ GEÇECEK
Türkiye''de ödeme tablolarından da anlaşılacağı gibi promosyon rakamlarının hesaplanmalarında en düşük emekli aylığı geçen yıl 3 bin 500 lira olarak ifade edilirken sene başından itibaren de maaşlara yüzde 30 zam yapılmış ve en düşük emekli aylığı ise yüzde 50 artarak 3 bin 500 TL''den 5 bin 500 TL''ye kadar yükselmişti.

Ülke genelinde maaşlara yapılan bu artış sonrasında promosyon rakamlarının da güncellenmesi bekleniyor. Buna göre ise promosyon ödemelerinde emeklilerin; yapılacak bu artış sonrasında 2023 promosyon rakamlarının da sınırların 10 bin lirayı aşması beklenmekte.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar