İş Bankası yeni emekli promosyonunu duyurdu! Başvuranların yarın hesabına yatacak

İş Bankası yeni emekli promosyonunu duyurdu! Başvuranların yarın hesabına yatacak
En büyük özel banka konumunda olan Türkiye İş Bankası, emekli müşterilerine sunduğu promosyon kampanyasında güncellemeye gitti. İşte 2023'te emekliye ödenecek yeni rakam

Üst üste kampanyalar ile 2023''e hızlı bir giriş yapan İş Bankası, bir güncelleme de emekli müşterilere yönelik sunduğu promosyon kampanyasında yaptı. 

31 Aralık 2022 tarihi itibariyle sona erecek kampanyanın uzatıldığını açıklayan banka, son başvuru tarihini 31 Mart 2023''e çekti. 

İş Bankası depremde 10 milyar TL''lik yardım açıklamasıyla pek çok vatandaşın takdirini toplarken, emekli vatandaşlara ödeyeceği rekor promosyon ile de yüzleri güldürmeye devam ediyor. Özellikle 21 Şubat''ta oylanacak EYT düzenlemesi ile birlikte emekli olacak 2 milyon 250 bin EYT''liyi de müşterisi yapmak isteyen banka, emeklilere ödeyeceği promosyon tutarlarında da kesenin ağzını açmış durumda. 

Geçmiş yıllarda emekli promosyonlarından yararlanmış ancak 2023''e girilmesiyle birlikte promosyonlardaki artıştan da istifade etmek isteyen emekliler, geçtiğimiz yıllarda promosyon almış olmalarına bakılmaksızın yeni yılda da kendilerine ödenen ücret ile yeni ücret arasındaki farktan yararlanabilecek. 

İŞ BANKASI 2023 PROMOSYONU NE KADAR?

Banka, geçen yıl olduğu gibi maaşa göre artan promosyon ödemesine yönelirken, 2023''te emekliye ödenecek yeni rakamlar ise şu şekilde;

 

Maaş Aralığı Promosyon Tutarı
3.500 TL''ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar 4.500 TL
3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar 5.250 TL
7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar 6.750 TL
10.000 TL ve daha fazla olanlar 7.500 TL

 


Emekli müşteriler, maaşlarını 3 yıl boyunca İş Bankası''na taşıma sözü karşılığında promosyon tutarlarını ilk maaşlarının ödenmesinden itibaren 3 gün içerisinde hesaplarında görecekken, halihazırda İş Bankası müşterisi olanlar ise hemen mobil bankacılık, internet şube ya da İş Bankası şubelerine başvurarak emekli promosyonlarını 3 gün içerisinde alabilecek. 

İş Bankası''nın emekli müşterilerine sunduğu tek avantaj ise nakit promosyonu olmayacak. Emekli müşteriler, birçok bankacılık hizmetinde ayrıcalıklı haklara sahip olurken, kredi kartı borçları ya da limitlerine bakılmaksızın kart ücreti ödemeyecek, EFT ve havale işlemlerinde herhangi bir kesintiye maruz kalmayacak. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar