iPhone kullanıcılarına kritik uyarı: Telefonunuzdaki bu özellikten bir an önce kurtulun

iPhone kullanıcılarına kritik uyarı: Telefonunuzdaki bu özellikten bir an önce kurtulun
Kripto varlık cüzdanı Trust Wallet, son zamanlarda iMessage uygulaması üzerinden gerçekleştirilen saldırılar nedeniyle kullanıcılarını uyardı. Peki İOS cihazlarda iMessage nasıl kapatılır? İşte ayrıntılar...

iOS cihazlarında kritik bir güvenlik açığı tespit edildi ve bu açık Trust Wallet gibi kripto para cüzdanı sağlayıcıları tarafından ciddi bir risk olarak değerlendiriliyor. Şimdilik, bu zafiyetin Apple tarafından bir güncelleme ile kapatılana kadar, iMessage özelliğinin kapatılması tavsiye ediliyor.

ty.jpg

'IMESSAGA UYGULAMASINI KAPATIN'

Trust Wallet, önde gelen bir kripto para cüzdanı olarak, iPhone kullanıcılarını iMessage uygulamasını geçici olarak devre dışı bırakmaları konusunda uyardı. Bu önlem, belirli bir güvenlik zafiyeti tespit edildiğinde kullanıcıların kripto varlıklarını koruma amacıyla alınmıştır. Güvenliğinizi sağlamak için Trust Wallet'in önerilerini dikkate almanız önemlidir.

rgv.jpg

'YÜKSEK RİSKLİ'

iMessage uygulaması üzerinden gerçekleştirilen saldırılar "yüksek riskli" olarak değerlendirildi ve kullanıcılar, dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Bu tür saldırılar, kullanıcıların güvenliğini ve verilerini tehlikeye atabilir, bu yüzden dikkatli olmak önemlidir. Güncellemelerin yayınlanması ve alınan diğer önlemlerle birlikte, kullanıcılar güvenliklerini sağlama konusunda daha iyi bir konuma geleceklerdir.

teghb.webp

PEKİ, IMESSAGE NASIL KAPATILIR?

Telefonunuzdaki "Ayarlar" bölümüne girdikten sonra "Mesajlar" seçeneğini bulmanız gerekiyor. Ardından, "Mesajlar" bölümüne girdikten sonra "iMessage" özelliğinin açık olan tikini kapatmanız yeterli olacaktır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar