iPhone 'Güncelleme Hazırlanıyor' hatası nasıl çözülür? iOS 17 'Yazılım Güncellemesi Başarısız' hatası nasıl çözülür?

iPhone 'Güncelleme Hazırlanıyor' hatası nasıl çözülür? iOS 17 'Yazılım Güncellemesi Başarısız' hatası nasıl çözülür?
Apple iOS 17'yi daha da geliştirmek için sürekli olarak güncellemeler yayınlıyor. Bu güncellemeleri yaparken insanlar bazı sorunlar yaşayabiliyor. Bu sorunlar arasında en yaygın olanları ise 'Güncelleme Hazırlanıyor' ve 'Yazılım Güncellemesi Başarısız' hatası oluyor. Peki iPhone 'Güncelleme Hazırlanıyor' hatası nasıl çözülür? iOS 17 'Yazılım Güncellemesi Başarısız' hatası nasıl çözülür?

Apple, kullanıcılara sunduğu iOS 17 güncellemesiyle bir dizi önemli değişiklik ve özellik getirdi. Ancak, iPhone kullanıcıları bu güncellemeyi yüklerken 'Güncelleme Hazırlanıyor' ve 'Yazılım Güncellemesi Başarısız' hatasıyla karşılaşıyor. Bu hataları çözmek için oldukça basit yöntemler bulunuyor. Peki iPhone 'Güncelleme Hazırlanıyor' hatası nasıl çözülür? iOS 17 'Yazılım Güncellemesi Başarısız' hatası nasıl çözülür?

iPHONE GÜNCELLEME HAZIRLANIYOR HATASI NASIL ÇÖZÜLÜR?

iOS 17'yi yüklerken iPhone'daki 'Güncelleme Hazırlanıyor' hatasını çözmek için:

  • iPhone'unuzda Ayarlar uygulamasını başlatın.
  • Genel'e gidin.
  • iPhone Depolama Alanı'nı seçin.
  • Veriler yüklendikten sonra iOS 17 OTA dosyasını bulmanız gerekiyor.
  • iOS 17 OTA dosyasına tıklayın ve ardından Güncellemeyi Sil seçeneğini seçin.
  • Şimdi Ayarlar uygulamasını kapatın, yeniden başlatın ve Genel > Yazılım Güncelleme'ye gidin.

Bu adımları takip ederek, iPhone'unuzdaki 'güncelleme hazırlanıyor' hatasını düzeltebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, iTunes'u kullanarak en son sürümü indirip yükleyebilir veya sıfırdan temiz bir yükleme yapabilirsiniz.

iOS 17 'YAZILIM GÜNCELLEMESİ BAŞARISIZ' HATASI NASIL ÇÖZÜLÜR?

Apple, geçtiğimiz günlerde iOS 17'yi tüm uyumlu iPhone modelleri için yayınladı. Ancak, kullanıcılar güncellemeyi yüklerken "Yazılım Güncelleme Başarısız" hatası alıyor. Bu hatayı çözmek için yapmanız gerekenler ise şunlar:

iPhone'unuzdaki tüm uygulamaları kapatın ve iPhone'u yeniden başlatın. Ardından, Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme yolunu izleyerek iOS 17'yi sıfırdan yükleyin.

Bir süre bekleyin. Sunucu tarafı dağıtım sorunları veya aşırı indirmeler nedeniyle oluşan bu hatayı düzeltebilmek için birkaç saat beklemeyi deneyin ve daha sonra tekrar deneyin.

Bir diğer yöntemde ise Mac bilgisayarınızdan iTunes veya Finder kullanarak en son iOS sürümünü indirip yükleyin. iPhone'unuzu bilgisayarınıza bağlayın, Özet'e gidin ve Güncelle düğmesine tıklayarak güncellemeyi yapabilirsiniz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar