İkisi kırmızı bültenle aranan 3 suç örgütü lideri yakalandı

İkisi kırmızı bültenle aranan 3 suç örgütü lideri yakalandı
Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ikisi kırmızı bülten, biri difüzyon mesajı ile aranan 3 organize suç örgütü liderinin Alanya ve İstanbul’da düzenlenen Kafes-21 operasyonlarıyla yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, üç suç örgütü liderinin yakalandığı Kafes-21 operasyonlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım yapan Yerlikaya, Zanlıların ikisinin uyuşturucu baronu, birinin ise dolandırıcılık faaliyetleri yürüttüğünü söyledi.

Yakalanan şahıslar ile ilgili bilgilerde veren Yerlikaya, "Thomas Josef Konrad, Interpol Kırmızı Bülten'le aranan Polonya'da uyuşturucu madde ticareti yapan, Fas'dan İtalya ve İspanya'ya yüklü miktarlarda getirdikleri uyuşturucu maddeleri bu ülkelerden daha düşük miktarlarda diğer Avrupa ülkelerine sevk eden organize suç örgütünün elebaşı Antalya Alanya'da yakalandı” ifadelerine yer verdi.

Diğer şahsında Interpol Kırmızı Bülten'le Çin'de dolandırıcılık ve yasadışı örgüt faaliyetleri suçundan aranan örgüt elebaşı Jinking Peng olduğunu belirten Yerlikaya, İstanbul Fatih'te yakalandığını açıkladı.

Daniel Alexander Muller isimli şahsında, difüzyon mesajı ile Almanya'da 1 ton kokainin ele geçirilmesi operasyonun firari şüphelisi olarak arandığını aktaran Yerlikaya, organize suç örgütü elebaşının İstanbul Beyoğlu'nda yakalandığını kaydetti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar