Havalimanına yıldırım düştü! Onlarca uçuş iptal edildi: Korku dolu anlar!

Havalimanına yıldırım düştü! Onlarca uçuş iptal edildi: Korku dolu anlar!
Fransa'nın kuzeybatısındaki Bretonya bölgesinde yer alan Brest Havalimanı, kontrol kulesine yıldırımın isabet etmesi nedeniyle birçok uçuşun iptal edildiğini duyurdu.

Le Figaro'nun haberine göre, Brest Havalimanı internet sitesinden yapılan açıklamada, alınan tüm önlemlere rağmen kontrol kulesine 30 Aralık gecesi yıldırım isabet ettiği ve meydana gelen arıza sebebiyle yarın öğlene kadar havalimanı uçuşlarının iptal edildiği bildirildi.

Fransa'nın Bretonya bölgesinde yer alan Brest Havalimanı'nda yaşanan kontrol kulesine yıldırım düşmesi, uçuşları olumsuz etkiledi.

Havalimanı internet sitesinden yapılan açıklamada, 30 Aralık gecesi kontrol kulesine yıldırım isabet ettiği ve oluşan arızanın sebebiyle yarın öğlene kadar tüm uçuşların iptal edildiği duyuruldu.

Yılın en yoğun günlerinden birinde yaşanan bu olay, batı, kuzey ve kuzeybatı Fransa'da bulunan Bretonya, Cotes d'Armor ve Morbihan bölgelerinde olumsuz hava şartlarının etkisiyle gerçekleşti.

Alarm seviyesinin turuncuya yükseltilmesiyle birlikte, havalimanı uçuşları da kontrol kulesine yıldırım çarpmasından dolayı aksamış oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar