Hasımlar aynı sandıkta karşılaştı! Ortalık karıştı

Hasımlar aynı sandıkta karşılaştı! Ortalık karıştı
Sakarya'nın Karasu ilçesinde meydana gelen olayda, oy kullanmaya giden ve aralarında husumet bulunduğu iddia edilen iki kişi arasında şiddetli bir kavga yaşandı.

Kavga sırasında müdahale etmeye çalışan bir polis memuru yaralandı. Olay, Aziziye Mahallesi'nde bulunan Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi'nde gerçekleşti. İddialara göre, husumetli olan iki kişi, oy kullanma işlemlerinin gerçekleştiği 1014 No'lu sandık alanında karşılaştı. Sözlü bir tartışma başlayan bu kişiler arasında arbede çıktı ve kısa sürede kavga büyüdü. Bu esnada müdahale etmeye çalışan bir polis memuru yaralandı.

Olay, okul bahçesine sıçradı ve çevrede büyük bir gerginlik yaşandı. Polis ekipleri, kavgayı büyümeden kontrol altına almak için biber gazı kullanarak müdahale etti.

Müdahale sonucunda kavga tarafları dağıtıldı ve olayın büyümesi engellendi. Ancak olayın şiddetli geçmesi ve polis memurunun yaralanması nedeniyle 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin olayla ilgili soruşturma başlatılmak üzere emniyete götürüldüğü bildirildi.

Hasımlar aynı sandıkta karşılaştı, ortalık karıştı: 1 polis yaralandı, biber gazı sıkıldı - Sakarya Son Dakika Haberleri - Bizim Sakarya Gazetesi

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar