Hamza Dağ'dan CHP'ye tebrik

Hamza Dağ'dan CHP'ye tebrik
Cumhur İttifakı’nın İzmir adayı AKP’li Hamza Dağ, seçimi kazanan rakibi Cemil Tugay'ı ve CHP’yi tebrik etti.

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Cemil Tugay'ı ve Cumhuriyet Halk Partisi'ni tebrik ederek, seçim sonuçlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Dağ, "Sandığın verdiği mesaj çok nettir. Ortaya çıkan sonuç, hemşehrilerimizin hizmet beklentisini, talebini, ihtiyacını çok net bir şekilde göstermektedir. İzmirliler bize, belediyenin şehrimizin ihtiyaçlarını giderip gidermediğini, çözümleri çözüp ayırmadığını kesin bir şekilde gösterdi" ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin İzmir İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen açıklamaya AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı da katıldı.

Dağ, açıklamasında şunları dile getirdi: "Bu süreç boyunca benzersiz İzmir'imizin her bir köşesinde hemşehrilerimize ulaştık. Büyük bir gayret ve samimiyetle durmadan, yorulmadan koştuk. Ne mutlu ki, özverili, gayretli, çalışkan yoldaşlarımızla bu yarışı yaşadık, tecrübe ettik. Bizim başarı kıstasımız hiçbir zaman yalnızca seçim kazanmak olmadı. Kazandık, şımarmadık; kaybettik, küsmedik, darılmadık. Bugün de 'kaybettik, bitti' demiyoruz, demeyeceğiz. Bugün, bu şarkı burada bitmemiştir, bitmeyecek."

Dağ, açıklamasını "Biz, İzmir'e sevdalıydık, bundan sonra da bir İzmir sevdalısı olarak hayatımıza devam ediyoruz. İzmir'imizin potansiyelini hemşehrilerimize gösterdik. Gençlerimizin, kadınlarımızın, çiftçilerimizin, sanayicimizin, esnafımızın mutluluğu için bir vizyonu anlattık. Bu vizyon, seçim sonucu ne olursa olsun hemşehrilerimizin zihninde, gönlünde yer etti" sözleriyle noktaladı.

Dağ'ın bu açıklaması, İzmir'deki seçim atmosferindeki önemli gelişmelerden birine ışık tutmuş oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar