Cüneyt Özdemir görevden alınacak bakanları tek tek sıraladı

Cüneyt Özdemir görevden alınacak bakanları tek tek sıraladı
Yasın yasağının kaldırılmasının ardından il il ilk seçim sonuçları açıklanmaya başladı. sandıklardan gelen ilk sonuçları değerlendiren gazeteci Cüneyt Özdemir dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Türkiye'nin gözleri seçim sonuçlarına çevrildi. İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük illerin yanı sıra ülkenin 81 ilinden gelecek sonuçlar seçimin ne kadar bıçak bıçağa gittiğini yansıttı.

İlk verileri değerlendiren gazeteci Cüneyt Özdemir, bakanların dahi değişebileceğini belirterek önemli bir çıkış yaptı. Mehmet Şimşek'e özel bir parantez açarak dikkatleri üzerine çekti.

as.jpg

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Şahin Sevin İlkokulu'nda 1202 numaralı sandıkta oy kullandığı belirtildi.

"AKP'DE BÜYÜK TARTIŞMALARA NEDEN OLUR"

Canlı yayında ajanslardan gelen ilk verileri değerlendiren Cüneyt Özdemir, "Verilere bakıyoruz, AK Parti'yi çok düşündüren veriler. AK Partili gazeteci tayfasında moral bozukluğu, sessizlik var. Böyle bir durumu net şekilde görüyoruz. Seçim bu şekilde sonuçlanırsa AK Parti içinde de büyük tartışmalara neden olur. Hatta Bakanlar Kurulu'nda bile değişiklik olabilir" şeklinde konuştu.

7777777777.jpg

MEHMET ŞİMŞEK DETAYI

Özdemir, "Mehmet Şimşek'i kastetmiyorum" diyerek bürokrat kökenli bakanların değişebileceği ihtimalini ortaya attı ve "Eğer böyle bir sonuç gelirse yarın bir gün homurdanmalar da başlar" dedi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar