Haluk Levent Hatay'ı unutmadı! Yeni yıla depremzedelerle girdi

Haluk Levent Hatay'ı unutmadı! Yeni yıla depremzedelerle girdi
Haluk Levent, Ahbap Derneği Başkanı olarak Kahramanmaraş'taki depremzedelere yönelik yardım faaliyetlerini sürdürüyor. Yılbaşı gecesi, depremzedeleri ziyaret eden Levent, Ahbap Platformu ile birlikte çadır ve konteyner kentler kurarak bölge halkına destek oluyor.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Ahbap Platformu ile koordineli bir şekilde çalışan Haluk Levent, bölgede çadır kentler ve konteyner kentler kurarak depremzedelere barınma imkanı sağlıyor. Levent, deprem sabahından bu yana bölgedeki yardım faaliyetlerini sürdürüyor ve mağdurlara moral veriyor.

Yılbaşı gecesi, Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent, kurulan konteyner kentleri ziyaret ederek depremzedelere destek oldu. Levent, bu ziyaretler sırasında depremzedelerle bir araya gelerek moral verdi ve ihtiyaçlarını karşılamak için çaba harcadı.

Haluk Levent'in yaptığı ziyaretlerle ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: "Dün geceden beri 3 konteyner kent 8 konteynıra misafir oldum. Elimden bu kadarı geldi :( Burası da Nurdağı. Kardeşimizin adı Mahi Davulcu. Hamileydi. 9 saat sonra kurtarıldı. Eşi Can yanı başında hayatını kaybetti. 3 çocukla baş başa kaldı. Kocasının sevdiği bir türküyü istedi."

Haluk Levent'in duyarlılığı ve Ahbap Derneği aracılığıyla yürütülen yardım faaliyetleri, depremzedelerin yaşadığı zorlu şartlarda bir nebze olsun umut olmaya devam ediyor.

tgt.jpg

frr.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar