Gülse Birsel müjdeyi verdi: İkincisi film geliyor

Gülse Birsel müjdeyi verdi: İkincisi film geliyor
Gülse Birsel, çok sevilen 'Aile Arasında' filminin ikincisi üzerinde çalıştığını söyledi.

Usta oyuncu ve senarist Gülse Birsel, önceki akşam katıldığı bir davetin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kariyerine Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Jet Sosyete gibi unutulmaz projelerle damga vuran Birsel, sevenleriyle buluşacak yeni bir projenin müjdesini verdi.

Medya Radar'ın haberine göre, Aile Arasında adlı projede gösterdiği performansla beğeni toplayan Gülse Birsel, devam niteliğindeki yeni bir projeyle sevenlerini sevindirecek. Birsel, "Aile Arasında 2'yi yazıyorum. Ne zaman izleyici karşısına çıkacağız bakalım. Senaryo bitsin, ondan sonra döneceğiz. Elimde bir tane de dizi var." dedi.

Oyuncu ve senarist, projenin şu anda iki televizyon kanalı ve dijital platformlar arasında yoğun ilgi gördüğünü belirtti. Ancak net bir karar vermeden önce senaryoyu yazıp detayları görmek istediğini vurgulayan Gülse Birsel, projenin gelecek sezon için planlandığını ancak detaylı yazım sürecinden sonra kesin bir tarih belirleneceğini ifade etti.

Birsel'in başrolünde yer aldığı ve senaryosunu yazdığı Aile Arasında filminin devamı niteliğindeki proje, izleyicilerin büyük bir heyecanla beklediği gelişmeler arasında yer alıyor. Filmin ilk bölümü, nevrotik Fikret ile müzikhol vokalisti Solmaz'ın komik hikayesini konu alıyor ve büyük beğeni kazanmıştı. Başrolde Engin Günaydın ve Demet Evgar gibi usta isimlerin yer aldığı Aile Arasında'nın devamı, izleyicilere eğlenceli anlar yaşatacak gibi görünüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar