Gökhan Zan’a ait olduğu iddia edilen ses kayıtları ortaya çıktı

Gökhan Zan’a ait olduğu iddia edilen ses kayıtları ortaya çıktı
TİP'in Hatay adayı olan Gökhan Zan'ın adaylığının geri çekilmesinden sonra, Zan'ın adaylıktan çekilmemesi için 3 milyon dolar karşılığında anlaştığıyla alakalı olan ses kayıtları ortaya çıktı.

Türkiye İşçi Partisi (TİP)’nin Hatay aday gösterdiği Gökhan Zan’ı “Partimizin asla tasvip etmeyeceği ilişkilere girdiğine dair çeşitli iddialar tarafımıza ulaşmıştır” ifadeleriyle Zan’ın adaylığını geri çekmişti. TİP’ten yapılan açıklamanın ardından Zan, “Adayım ve çekilmiyorum!” diyen Zan, “TİP Genel Merkezinin beni adaylıktan çekme konusundaki açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı yoktur. Şantajla, montajla tehdide boyun eğmeyeceğim. Kişilik haklarıma yapılan saldırılara karşı korkmadım, korkmayacağım” demişti.

parti-destegini-cekmisti-gokhan-zan-secime-tip-amblemiyle-girecek-yws7-cover-jpg.webp

SES KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI

Gökhan Zan olduğu iddia edilen ses kaydı yayınladı. Zan’ın AKP Hatay İl Binası’ndan aradığını söyleyerek, kayıt altına aldığı bu görüşme sırasında Gökhan Zan’a adaylıktan çekilmemesi karşılığında 3 milyon dolar önerdi. Zan’ın 5 milyon dolar için pazarlık ettiği iddia edildi.

"TUVALETTEN KONUŞUYORUM"

Gökhan Zan olduğu iddia edilen kişinin ses kayıtlarında öne çıkanlar şu şekilde;

"Tuvaletten konuşuyorum. AK Parti İl Başkanlığı’ndayım. İçeride Adem Yeşildağ sonra AK Parti’nin adayı Mehmet Öntürk var. Konuştum ben. Bir çekilme asla olmayacak. Ben dedim biz zaten garantiye aldık. İki 3 milyon veriyorlar. Kuzenim orada pozisyon dedi. Pozisyondan kastı Spor Bakanlığı mı, belediye mi, külliye mi? ‘Bizde genel merkeze bildirelim. Onurlu onursuz size döneriz Turgay bey’ dediler. Hatay Spor ile ilgili de olabilir” denildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar