Gaziantep'te BBP belediye başkan adayına silahlı saldırı düzenlendi

Gaziantep'te BBP belediye başkan adayına silahlı saldırı düzenlendi
Gaziantep'te Büyük Birlik Partisi Şehitkamil Belediye Başkan adayı Vahdettin Yüksel'in aracına silahlı saldırı düzenlendi.

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde Büyük Birlik Partisi (BBP) Şehitkamil Belediye Başkan adayı Vahdettin Yüksel'e yönelik silahlı bir saldırı gerçekleşti. Olay, Aydınlar Mahallesi D-400 karayolu Mezarlık Kavşağı yakınlarında yaşandı. İddiaya göre, seyir halinde olan Yüksel'in aracına kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

ARAŞTIRMA BAŞLATTI

Saldırı sırasında toplamda 3 el ateş edildi ve bu mermilerden biri araca isabet etti. Şükür ki, saldırı sonucunda herhangi bir yaralanma meydana gelmedi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, olay yerine gelerek çevrede geniş güvenlik önlemi aldı ve detaylı bir araştırma başlattı.

Silahlı saldırıdan yara almadan kurtulan BBP Şehitkamil Belediye Başkan adayı Vahdettin Yüksel, olay hakkında şikayette bulunmak ve ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü. Yüksel, saldırı sonrası yaptığı açıklamada, ekibiyle birlikte iyi olduklarını ve hiçbir gücün onların yükselişini durduramayacağını vurgulayarak, girdikleri yoldan vazgeçmeyeceklerini belirtti.

Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı ve güvenlik birimlerinin saldırının faillerini tespit etmek için titizlikle çalıştığı öğrenildi. Gaziantep'te yaşanan bu olay, seçim atmosferindeki gerilimin arttığı bir dönemde gerçekleştiği için dikkatleri üzerine çekiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar