Galatasaray’dan rekor fiyata transfer hamlesi: Okan Buruk gözüne kestirdi

Galatasaray’dan rekor fiyata transfer hamlesi: Okan Buruk gözüne kestirdi
Nisan ayına girilmesiyle takviye operasyonuna başlayan Galatasaray, tarihi bir transfer hamlesi yapmaya hazırlanıyor.

Süper Lig'in 31. haftasında Hatayspor'u konuk edecek olan Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasıyla birlikte transfer atağına geçti. Orta sahaya takviye yapmayı hedefleyen Sarı-Kırmızılılar, Almanya'dan önemli bir ismi kadrolarına katma yolunda adımlar atıyor.

Sezon boyunca orta sahada istedikleri katkıyı alamayan Galatasaray, Ndombele ve Oliviera gibi isimlerle yollarını ayırmayı planlıyor. Bu doğrultuda, Almanya Bundesliga ekiplerinden Mainz'de forma giyen Leandro Barreiro'yu transfer listesine aldığı bildirildi.

leandro-barreiro-mainz-05-2020-2021-1622107789-63630.jpg

TARİHİ TRANSFER

Fotomaç'ın haberine göre, Süper Lig'de zirveyi garantileyen Galatasaray, 24 yaşındaki Lüksemburglu orta saha oyuncusu Barreiro için harekete geçti. Okan Buruk'un önderliğinde 24. şampiyonluğu hedefleyen Sarı-Kırmızılılar, genç yeteneği kadrolarına katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu sezon 26 maçta forma giyen ve 2 gol atıp 28 asist yapma başarısı gösteren Barreiro'nun piyasa değeri 14 milyon euro olarak belirtiliyor. Galatasaray'ın, genç oyuncuyu transfer etmesi durumunda tarihinde ilk kez bir Lüksemburglu futbolcuyu bünyesine katacağı belirtiliyor.

Kariyeri boyunca 222 maça çıkan ve 24 gol atan Leandro Barreiro, Galatasaray için orta sahaya önemli bir güç katmayı hedefliyor. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, bu transferle takımlarının orta saha sorununu çözebilecekleri umudunu taşıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar