Galatasaray’dan flaş Ali Koç hamlesi: Tüm takımlar onay verdi onlar ortadan kayboldu

Galatasaray’dan flaş Ali Koç hamlesi: Tüm takımlar onay verdi onlar ortadan kayboldu
Kulüpler Birliği toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Saraç, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un istifasının oy birliği ile reddedildiğini duyurdu.

Kulüpler Birliği toplantısı, önemli bir kararla sona erdi. Kasımpaşa Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Saraç, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, gündemin ana maddesinin Ali Koç'un istifası olduğunu belirtti. Toplantıya 16 kulübün katıldığını ve bu kulüplerin sözlü olarak, 1 kulübün ise yazılı olarak Ali Koç'un istifasının reddedilmesi yönünde ortak bir karar aldıklarını ifade etti.

Saraç, 16 kulübün ittifakla Ali Koç'un istifasının reddini talep ettiğini vurgulayarak, bu konuda tüm kulüplerin ortak bir görüş birliği içinde olduğunu dile getirdi.

Ali Koç'un, bu taleplerini kırmadığını ve yeni bir başkan değişikliğinin Kulüpler Birliği için gerekli olmadığını düşündüklerini aktardı. Ayrıca, Ali Koç'un tüm kulüplerin menfaatlerini göz önünde bulundurarak hareket ettiğini belirterek, tekliflerinin kabul edilmesinden dolayı kendisine teşekkür ettiklerini ifade etti.

GALATASARAY SESSİZ KALDI

Toplamda 19 kulübün Ali Koç'un Kulüpler Birliği başkanlığına geri dönmesine onay verdiğini belirten Saraç, sadece Galatasaray'ın bu konuyla ilgili geri dönüş yapmadığını söyledi.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar