Galatasaray’da flaş ayrılık: Okan Buruk o golcüyle yollarını ayırıyor

Galatasaray’da flaş ayrılık: Okan Buruk o golcüyle yollarını ayırıyor
Süper Lig mücadelesine devam eden Sarı Kırmızılılar, gelecek sezonun planlamasına başladı. Galatasaray sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı golcü ismiyle yollarını ayırma kararı aldı. İşte o isim…

Galatasaray, Süper Lig'de ikinci şampiyonluğuna ulaşma hedefine odaklanırken, gelecek sezon için planlarını şekillendirmeye başladı. Sarı-kırmızılı ekip, sezon başında kadrosuna kattığı ancak beklenen performansı sergileyemeyen bir golcü ismiyle yollarını ayırmaya karar verdi.

Fanatik'in haberine göre, Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde zirveye yürüyen Galatasaray, gelecek sezonun transfer planlamasına erken başladı. Takımın raporları doğrultusunda hareket eden yönetim, sezon başında bedelsiz olarak kadroya katılan Brezilyalı golcü Tete ile yollarını ayırma kararı aldı.

Tete'nin bu sezonki performansı beklentilerin altında kaldı. 38 maçta sadece 3 gol atıp 6 asist yapabilen Brezilyalı oyuncu, takıma istenilen katkıyı sağlayamadı. Bu durum, Galatasaray'ın gelecek sezondaki planlarını revize etmesine neden oldu.

Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan 24 yaşındaki futbolcuyla yolların ayrılmasının kesin gözüyle bakılıyor. Galatasaray yönetimi, Tete'nin performansına rağmen gelecek sezon için daha etkili bir kadro oluşturma yolunda adımlar atmayı hedefliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar