Galatasaray son nefeste güldü

Galatasaray son nefeste güldü
Galatasaray, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. haftada Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Hakkarigücü Spor'u konuk etti.

Mücadele oldukça çekişmeli geçerken, sarı-kırmızılılar, son dakikalarda yaşanan nefes kesen anlarla sahadan 2-1 galip ayrılarak liderliklerini sürdürdü. Maçın 30. dakikasında Arzu Karabulut'un golüyle öne geçen Galatasaray, karşılaşmanın uzatma dakikalarında 90+5'te Luibov Shmatko'nun attığı golle maçı kazandı. Bu sonuçla Galatasaray, puanını 62 yaparak liderlik koltuğunda kaldı ve şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı.

Hakkarigücü Spor'un tek golünü ise 75. dakikada Manga kaydetti. Galatasaray'ın bu galibiyetiyle birlikte ligdeki üstünlüğünü devam ettirdiği ve Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 5'e çıkardığı belirtildi.

Galatasaray, 27. haftada Ankara Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacakken, Fenerbahçe ise aynı gün Amed Spor Faaliyetler'i ağırlayacak. Bu sonuçlarla Galatasaray'ın şampiyonluk yolunda kritik bir virajı döndüğü ve liderlik mücadelesinde önemli bir avantaj yakaladığı ifade edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar