Gaddar Leyla kimdir? Buse Meral kimdir? Buse Meral kaç yaşında, nereli?

Gaddar Leyla kimdir? Buse Meral kimdir? Buse Meral kaç yaşında, nereli?
Televizyon ekranlarının popüler dizisi Gaddar'da Leyla karakterini canlandıran Buse Meral izleyenler tarafından merak konusu oldu. Birçok insan Buse Meral'ın hayatı ve kariyerini araştırıyor. Peki Gaddar Leyla kimdir? Buse Meral kimdir? Buse Meral kaç yaşında, nereli?

Buse Meral kimdir?

NOW TV'de yayınlanan başrolünde ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Gaddar dizisinde Leyla karakterini canlandıran Buse Meral insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok insan ünlü oyuncunun hayatını ve kariyerini araştırıyor. Peki Gaddar Leyla kimdir? Buse Meral kimdir? Buse Meral kaç yaşında, nereli?

BUSE MERAL KİMDİR?

25 Temmuz 1999 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Buse Meral, eğitim hayatına İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde bulunan Mareşal Fevzi Çakmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde devam etmiştir. Lise eğitimini tamamladıktan sonra oyunculuk alanında kendini geliştirmeye karar veren genç oyuncu, 19 yaşında profesyonel anlamda oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümü öğrencisi olan Buse Meral, oyunculuk yeteneğini geliştirmek için eğitimine devam etmektedir. Kariyerine başladığı günden itibaren çeşitli dizi projelerinde rol alan Meral, performansıyla dikkat çekmiştir. "Vermem Seni Ellere" ve "Destan" gibi dizilerdeki karakterleriyle tanınan genç oyuncu, başarılı performansıyla izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Ayrıca "Ege'nin Hamsisi" dizisindeki rolüyle de dikkatleri üzerine çekmiştir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar