Fenerbahçe'de kış transfer döneminin ilk hedefi belli oldu: İsmail Kartal, o isimden vazgeçmiyor

Fenerbahçe'de kış transfer döneminin ilk hedefi belli oldu: İsmail Kartal, o isimden vazgeçmiyor
Fenerbahçe, yaz döneminde yıldız orta saha için çok uğraşmış ancak Serie A devinin satışa onay vermemesi nedeniyle transfer rafa kaldırılmıştı. Ancak Fenerbahçe'nin yıldız oyuncu için kış transfer döneminde hale yapabilir.

Fenerbahçe, yaz transfer döneminde Dzeko, Tadic, Fred, Djiku, Becao, Szymanski ve Cengiz Ünder gibi birçok yıldızı renklerine bağladı. Ancak İsmail Kartal’ın alınmasını ısrarla istediği bir oyuncu için yapılan girişimler sonuçsuz kaldı.

fenerbahce-aa-2092756.jpg

TRANSFERE ONAY VERMEMİŞLERDİ

Yıldız orta sahayla anlaşma sağlanmasına rağmen Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli, İtalya’da transfer döneminin de kapanması nedeniyle bu transfere onay vermedi. Fenerbahçe de mecburen bu transferi rafa kaldırdı. Daha sonra da Milan Yönetimi, oyuncunun 2025’te bitecek sözleşmesini yenilemek için harekete geçti. Ancak, şu anda ibre yeniden Fenerbahçe'ye döndü.

fenerbahce-iha-2116900.jpg

YENİ BİR FIRSAT DOĞDU

İtalyan basını, tarafların anlaşmaya yakın olduğunu yazmıştı. Ancak son gelen bilgiler, Fenerbahçe’nin yeniden iştahını kabarttı. Krunic’in Milan’dan, Fenerbahçe ile anlaştığı senelik 3.5 milyon Euro’luk bir maaş talep ettiği öğrenildi. Kırmızı-Siyahlılar ise 2.5 milyon Euro’dan yukarı çıkmayınca görüşmeler tıkandı.

son-dakika-fenerbahcede-krunic-gelismesi-milan-ve-dzeko-1693563031663.jpg

KRUNİC YERİNE OYUNCU BULDULAR

İtalyan basınına göre Milan, sözleşmesinde son seneye girmeden önce ocak ayında Krunic’i satabilir. Hatta yerini doldurmak için Boca Juniors’lı Ezequiel Fernandez aday olarak belirlendi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Sarı-Lacivertliler’in ocak ayında bir kez daha Milan’ın kapısını çalmaya hazırlandığı kaydedildi. Milan eğer bu süreçte Krunic’le yeni sözleşme için anlaşma sağlayamazsa, İsmail Kartal’ın rüya transferi bu kez bitebilir.

1408fe1f9b494fcaad88c59e1a83f91b.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar