Fenerbahçe Pendikspor’la yarın ikinci randevusuna çıkacak

Fenerbahçe Pendikspor’la yarın ikinci randevusuna çıkacak
Trendyol Süper Lig'in 29. Haftasında Fenerbahçe, yarın sahasında Siltaş Yapı Pendikspor ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe, Siltaş Yapı Pendikspor karşısında zorlu bir mücadele verecek. Ülker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşmayı hakem Kadir Sağlam yönetecek. Ligde üst üste çıktığı 3 maçı kazanan Fenerbahçe, son olarak UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde deplasmanda Belçika'nın Union Saint-Gilloise ekibini 3-0'lık skorla mağlup etmişti. Teknik direktör İsmail Kartal'ın ekibi, şampiyonluk yarışında olduğu Galatasaray'ın galip geldiği haftada zirve yarışında yara almamayı hedefliyor. Ancak Sarı-lacivertli ekip, önemli eksiklerle sahaya çıkacak.

5 EKSİK

Fenerbahçe, Pendikspor karşısında 5 oyuncusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı durumuna düşen İsmail Yüksek'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Rodrigo Becao, Joshua King, İrfan Can Kahveci ve Çağlar Söyüncü mücadelede forma giyemeyecek. Ayrıca Union Saint-Gilloise karşısında ağrıları nedeniyle kadroya alınmayan Leonardo Bonucci'nin durumu ise maç saatinde teknik heyet tarafından değerlendirilecek.

5 İSİM SINIRDA

Fenerbahçe'de ayrıca Trabzonspor maçı öncesinde 5 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Michy Batshuayi ve Cengiz Ünder, bu karşılaşmada oynamaları ve kart görmeleri durumunda Trabzonspor müsabakasını kaçıracak. Bu isimlere ek olarak kadroda bulunmayacak Rodrigo Becao da sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

LİGDE İKİNCİ MÜCADELE

Öte yandan, Fenerbahçe ile Süper Lig'de ilk kez karşılaşacak olan Pendikspor ile daha önce Türkiye Kupası'nda karşı karşıya gelmişlerdi. İki takım arasında gerçekleşen bu mücadelelerden birini Pendikspor, diğerini ise Fenerbahçe kazanmıştı. Ligde ise bu sezon oynanan tek karşılaşmayı Fenerbahçe 5-0'lık bir skorla kazanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar