Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Emin Mert Odabaş

Emin Mert Odabaş

Fenerbahçe, Kızıl Yıldız'ın acısını Maccabi'den çıkardı

Fenebahçe Beko bu hafta EuroLeague'de çift maç haftasına konuk oldu. Normal şartlarda iki maçını da içeride oynaması gereken Fenerbahçe Beko, anormal şartlar gereği çift maç haftasının ikinci müsabakasını, yani Maccabi Tel Aviv maçını, Litvanya'da oynamak zorunda kaldı.

Fenerbahçe çift maç haftasının ilk müsabakasında kendi evinde Kızıl Yıldız'ı ağırladı. Dengeli geçen ilk yarının aksine ikinci yarıda kontrolü kaybeden Fenerbahçe maçın da üstünlüğünü kaybederken yalnızca bir yenilgi almakla kalmadı. Ligde Real Madrid ile birlikte kendi evinde yenilmezlik serisinin sahibi iki takımdan biri olan Fenerbahçe evinde aldığı beklenmedik Kızıl Yıldız yenilgisi ile bitlikte bu ünvanını kaybetmiş oldu.

Fenerbahçe çift maç haftasının ikinci maçında ise 'kendi evinde' Maccabi Tel Aviv'i ağırladı. Malum şartlar sebebiyle maç İstanbul'da değil Litvanya'da oynanmak zorunda kaldı. Koçumuzun da ülkesi olması sebebiyle taraftar desteğini aldığımız(!) maçta farka giderek Maccabi'yi mağlup etmeyi başardık. 109 sayı ile EuroLeague'de sayı rekorumuzu da kırdığımız maçta 6 oyuncumuzdan çift haneli sayı katkısı almasını bildik.

Bu hafta evimizde sürpriz bir şekilde kötü oyunla kaybettiğimiz Kızıl Yıldız maçı sonrası deplasmanda! aldığımız Maccabi galibiyeti ile haftayı çok da kötü bir şekilde kapatmadık. Ligde pozisyon yarışı yaptığımız bazı rakiplerimizin de birbirleriyle oynadığı bu haftayı 1 galibiyet 1 mağlubiyet alarak, sonuç olarak 6. sırada kapatmış olduk.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları