Fenerbahçe Beko Barcelona'yı mağlup etti

Fenerbahçe Beko Barcelona'yı mağlup etti
THY Euroleague'in 30. haftasında Fenerbahçe Beko, İspanya temsilcisi Barcelona'yı 14 puan farkla mağlup etti.

Fenerbahçe Beko, THY Euroleague'in 30. haftasında Barcelona'yı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda ağırladı ve etkileyici bir performans sergileyerek rakibini 88-74 mağlup etti. Maçın hakemleri Matej Boltauzer (Slovenya), Joseph Bissang (Fransa) ve Luka Kardum (Hırvatistan) yönetiminde gerçekleşti.

Sarı-lacivertli ekip, maça hızlı bir başlangıç yaparak ilk periyodu 23-11 önde tamamladı ve devreye de 46-25'lik bir skorla girdi. Barcelona karşısında üstün bir performans sergileyen Fenerbahçe, üçüncü periyotta bir miktar zorlanmasına rağmen son periyotta oyunun kontrolünü tekrar eline aldı ve mücadeleden 88-74 galip ayrıldı.

Fenerbahçe'nin galibiyetinde önemli roller üstlenen oyuncular arasında Scottie Wilbekin 18, Marko Guduric 13 ve Nick Calathes 13 sayıyla öne çıktılar. Diğer skorerler arasında ise Alperen Şengün, DeVaughn Akoon-Purcell ve Lorenzo Brown gibi oyuncular bulunuyordu.

Başantrenör Sarunas Jasikevicius yönetimindeki Fenerbahçe Beko, bu galibiyetle ligdeki yerini sağlama aldı ve gelecek maçlara daha da moralli bir şekilde hazırlanacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar