Fatih Altaylı Eylem Tok’un zenginliğinin nereden geldiğini ilk kez açıkladı! Dikkat çeken Dilan Polat detayı

Fatih Altaylı Eylem Tok’un zenginliğinin nereden geldiğini ilk kez açıkladı! Dikkat çeken Dilan Polat detayı
Yazar Eylem Tok'un 16 yaşındaki oğlu lüks aracıyla Oğuz Murat Aci'nin (29) aracına çarpmış ve Aci kaza sonucu hayatını kaybetmişti. Türkiye’nin gündeminden düşmeyen bu olayın ardından, Gazeteci Fatih Altaylı, Tok'un servetinin nereden geldiğini açıklarken, Dilan Polat detayı dikkat çekti.

Kemerburgaz'da 1 Mart tarihinde yaşanan trajik kaza sonrasında, yazar Eylem Tok'un 16 yaşındaki oğlu T.C.'nin lüks aracıyla yol kenarında park halinde bulunan 3 adet ATV araca çarpması ve Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybetmesi kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. Bu olayın ardından gelişen detaylar ve Eylem Tok'un yaşantısına dair ortaya atılan iddialar dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Kazanın ardından oğluyla birlikte önce Mısır'a oradan da ABD’ye kaçan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur New York'ta görüntülendi.

Gazeteci Fatih Altaylı, Eylem Tok'un geçmişi ve zenginlik kaynağı hakkında dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

ad.webp

“DİLAN POLAT’TA BENZER İŞLER YAPIYOR”

Fatih Altaylı, Eylem Tok'un eski eşi Cihantimur ile birlikte Bursa'da bir güzellik merkezi işlettiğini iddia etti. İddialara göre, bu güzellik merkezi, Dilan Polat'a benzer işler yapıyor ve uzun süredir faaliyet gösteriyor. Altaylı, Eylem Tok'un bu işletmenin asistanı olarak başladığını ve sonrasında evlilik yoluyla bu işin sahibi haline geldiğini öne sürdü. Ardından, Eylem Tok'un evlendikten sonra eski eşinin kaynaklarıyla lüks bir yaşam sürdüğü iddiaları gündeme geldi.

b.webp

YAZAR GELİRİYLE LÜKS VİLLAYA SAHİP OLAMAZ

Öte yandan, Eylem Tok'un Kemerburgaz'daki lüks villası da tartışmalara konu oldu. Normal şartlarda sadece bir kitap yazarının gelirinden bu derecede lüks bir konut sahibi olamayacağı ve bu durumun paranın kaynağı hakkında soru işaretleri uyandırdığı belirtildi. Altaylı, villanın masraflarını karşılamak için yazara ait olduğuna dair şüphelerin olduğunu dile getirdi.

yu.jpg

thumbs-b-c-46e51c6411664438113b9d10d1c4cb85.jpg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar