Evlilik haberleri beklenirken ayrılmışlardı! Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ayrılığa dayanamadı! 1.5 yıl sonra gelen 2. şans

Evlilik haberleri beklenirken ayrılmışlardı! Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ayrılığa dayanamadı! 1.5 yıl sonra gelen 2. şans
Yaklaşık 1.5 yıl önce yollarını ayıran oyuncu Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz, ilişkilerine yeni bir şans verme kararı aldılar. Aytaç Şaşmaz'ın, güzel oyuncunun setine birkaç kez çiçek gönderdiği ve onu ziyaret ettiği söyleniyor.

Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz çifti, evlilik düşünceleriyle beklenirken Aralık 2022'de sürpriz bir şekilde ayrılmıştı. Ayrılıktan sonra her iki taraf da uzun bir süre sessizliğini korudu.

Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre, güzel oyuncu, bir mekandan ayrılırken "Bu konuda konuşmak istemiyorum. Her şey aslında kendi akışında gidiyor. Biz de insanız. Bu bizim yolculuğumuz" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

0x0-cemre-baysel-ve-aytac-sasmaz-ayriliga-dayanamadi-15-sene-sonra-mujdeli-haber-geldi-unlu-cift-yeniden-barisma-k-1714953111278.webp

İLİŞKİLERİNE BİR ŞANS DAHA VERDİ

Yakın çevrelerinden gelen bilgilere göre, ikili tekrar bir araya geldi ve ilişkilerine yeniden başladı. İlişkilerini gözden geçirerek birbirlerine bir şans daha veren çiftin, tekrar evlenmeye hazırlandıkları iddia ediliyor. Aytaç Şaşmaz'ın, güzel oyuncunun setine çiçek gönderdiği ve onu ziyaret ettiği de söylentiler arasında yer alıyor.

0x0-cemre-baysel-ve-aytac-sasmaz-ayriliga-dayanamadi-15-sene-sonra-mujdeli-haber-geldi-unlu-cift-yeniden-barisma-k-1714953110558.webp

CEMRE BAYSEL KİMDİR

Cemre Baysel, 5 Şubat 1999'da dünyaya gözlerini açtı.

Eğitimine Ege Üniversitesi'nde sanat alanında devam etti. Televizyon kariyerine 2014 yılında Yeşil Deniz'deki yardımcı bir rolle adım attı. Daha sonra 2017 yılında İsimsizler dizisinde bir süre yer aldı ve ardından tarihi drama Payitaht Abdülhamid'de Firuze karakterini canlandırdı.

2018-2019 yılları arasında Elimi Bırakma dizisindeki yardımcı rolüyle dikkatleri üzerine çekti. Daha sonra suç drama dizisi Ramo'da küçük bir rol aldı ve 2020 yılında Sol Yanım dizisinde izleyici karşısına çıktı. 2021 yılında romantik komedi dizisi Baht Oyunu'nda Aytaç Şaşmaz ile birlikte başrolde yer aldı.

Oyunculuk performansıyla 47. Altın Kelebek Ödülleri'nde Yıldızı Parlayanlar ödülüne layık görüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar