Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz‘ın ölüm nedeni ortaya çıktı! Ailesinden ilk açıklama

Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz‘ın ölüm nedeni ortaya çıktı! Ailesinden ilk açıklama
Dün Beşiktaş’taki evinde kızı tarafından cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz‘ın neden hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Trabzonspor Onursal Başkanı, Eski Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz, Beşiktaş’taki evinde ölü bulundu. Yılmaz’ın ölüm sebebine ilişkin bir açıklama yapan ailesi üzüntülerini dile getirerek kalp krizi sonrası hayatını kaybettiğini duyurdu.

KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ

Yılmaz’ın ölümüne ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: En değerli varlığımız, aile büyüğümüz, sevgili babamız, canımız, Tek-Art Holding Yönetim Kurulu başkanımız, eski Devlet Bakanı, Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı bugün Beşiktaş’taki evinde ailesinin yanında dinlendiği odasında saat 13.00 sıralarında geçirdiği kalp krizi sonucu maalesef kaybettik.

Öte yandan Yılmaz’ın cenazesinin Cuma günü Altunizade Marmara İlahiyat Fakültesi Camisi’nden kaldırılacağı da açıklandı.

MEHMET ALİ YILMAZ KİMDİR?

Trabzon'un Of ilçesinde doğan Mehmet Ali Yılmaz ortaokul eğitimini Kadıköy Kemal Atatürk Ortaokulu'nda tamamladıktan sonra lise eğitimine devam etti. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Bölümü'nde üniversite eğitimini tamamladı.

Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu! - Haber 7 GÜNCEL

TÜRKİYE VERGİ REKORTMENİ UNVANINI 10 KEZ KAZANDI

İnşaat mühendisi olarak iş hayatına atılan Yılmaz aynı zamanda askerlik görevini kısa dönem olarak tamamladıktan sonra 1973 yılında "TEK-ART" adlı inşaat şirketini kurarak inşaat sektörüne giriş yaptı. Yılmaz, Türkiye Vergi Rekortmeni unvanını 10 kez kazandı.

Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu - Sayfa 7

GÜNEŞ GAZETESİNİN SAHİBİ OLDU

1979 yılında Türkiye İthalat İhracat Bankası'nın sahibi olan Mehmet Ali Yılmaz, bankacılık alanında da önemli adımlar attı ve 1988 yılında bankayı elden çıkardı. Aynı dönemde medya sektörüne adım atan Yılmaz, Güneş gazetesinin sahibi oldu ve 1989 yılına kadar bu görevde kaldı.

1996 yılında turizm sektörüne adım atan Mehmet Ali Yılmaz, Antalya Kemer’de Zigana Tatil Köyü’nü faaliyete geçirerek bu alandaki faaliyetlerine de başladı.

Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu! - Haber 7 GÜNCEL

TRABZONSPOR KULÜBÜ'NDE BAŞKANLIK YAPTI

Yılmaz, 1991 ila 1995 yılları arasında 19. Dönem DYP'den Trabzon milletvekili olarak görev yaptı. Aynı zamanda 49. ve 50. Dönem hükümetlerinde Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olarak da görev aldı.

Trabzonspor Kulübü'nde uzun yıllar başkanlık yapan Mehmet Ali Yılmaz, 1982-2000 yılları arasında çeşitli dönemlerde kulübün başkanlığını üstlendi. Ayrıca Trabzon'da adına tesisler bulunan Yılmaz, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da aktif olarak yer aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar