Ertuğrul Doğan hakemlere ateş püskürdü: Soytarılık yapıyorlar

Ertuğrul Doğan hakemlere ateş püskürdü: Soytarılık yapıyorlar
Trabzonspor Başkanı olan Ertuğrul Doğan, Beşiktaş maçının ardından; "Hakem diyeceğim, diyemiyorum. Soytarılık yapılıyor yani. Net konuşmak lazım." sözlerini kullandı.

Süper Lig’in 23. haftasında Beşiktaş, evinde Trabzonspor ile karşılaştı. Siyah-beyazlılar, Semih Kılıçsoy'un 2 golüyle maçı 2-0'lık skorla kazandı.

Trabzonspor Başkanı olan Ertuğrul Doğan mücadele sonrasında çok sert açıklamalarda bulundu

''SOYTARILIK YAPIYORLAR''

"Bunlara hakemde demek istemiyorum. Soytarılık yapıyorlar. Plan dahilinde hareket ediyorlar. Ben bu arkadaşların dürüstlüğüne, adamlığına. Fenerbahçe maçından sonra 'Utanmıyor musunuz?' demiştim, utanmıyorlar. Bir soytarılıktır gidiyor."

"MHK BAŞKANININ DÜNYADAN HABERİ YOK"

"Birkaç şey söylemek istiyorum VAR hakemi ile ilgili; geçen yıl 19 Nisan'da oynanan bir Konyaspor - Adana Demir maçından sonra ceza alan hakem arkadaş, ne oluyor da haftanın maçına atanıyor? Tolga Bey, İzmir'de ameliyatları ile uğraşıyor, atamaları uzaktan kafasına göre yapıyor. Ahmet İbanoğlu'nun zaten dünyadan haberi yok."

''BU SİSTEM DEĞİŞECEK''

"Hepsinin sonu Trabzonspor ile bu işlere girenlerle aynı olacak. Bunların hiçbirinin kurtuluşu yok. TFF Başkanımızın da müdahale etmesi gerekiyor. Yok İzmirli grubu, o grubu, bu grubu... Kafamızı bozuyorlar, farklı şeylerle karşı karşıya kalacaklar. Bak, uyarıyorum. Bu sistem değişecek."

.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar