Erdoğan’ın Ankara mitinginde ‘pankart’ krizi! Yaka paça dışarı atıldılar!

Erdoğan’ın Ankara mitinginde ‘pankart’ krizi! Yaka paça dışarı atıldılar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yerel seçimler için Ankara’da katıldığı bir mitinge pankart krizi damga vurdu. Kalabalık içinde bulunan bir grup kadın, İsrail’le ticaretlerin sürmesine pankart açarak protesto etti. Kadınlar, yaka paça miting alanından dışarı atıldı.

AKP’de yerel seçimlerden önce; belediye başkan adaylarının yanı sıra, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar ve milletvekillerinin saha çalışmaları hızla sürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bugün Ankara’da yapılan bir mitinge katılım gösterdi.

PANKART KRİZİ DAMGA VURDU

Filistin’deki sivillere yönelik insanlık dışı saldırılar düzenleyen ve Gazze halkına yardımların ulaşmasını engelleyen İsrail AKP’nin bir mitinginde de daha protestoya uğradı.

Mitingde yer alan bir bazı kadınlar, iktidarın İsrail ile ticari ilişkilerine devam etmesine büyük bir tepki gösterdi. ‘İsrail ile ticareti kes’ sözlerinin bulunduğu bir pankart açan kadınlar, slogan atarak seslerini Erdoğan’a ulaştırmaya çalıştı.

YAKA PAÇA DIŞARI ÇIKARILDILAR

Ancak o esnada miting alanında görevli olan polisler, hızla pankartın yanına doğru gelerek, protestocu kalabalığa müdahale etti. Polis tarafından pankart indirilirken, protestoda yer alan kadınlar ise yaka paça bir şekilde dışarı çıkarıldı.

DMM'DEN YALANLAMA GELDİ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Cumhurbaşkanı (Recep Tayyip) Erdoğan'ın katıldığı Ankara Mitingi'nde pankart açanlar gözaltına alındı" iddiasının doğru olmadığını bildirdi.

Merkezden yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında yer alan ve sosyal medya hesaplarından paylaşılan, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı Ankara Mitinginde pankart açanlar gözaltına alındı" iddiasının doğru olmadığı belirtildi.

Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen Büyük Ankara Mitingi'nde izinsiz pankart açan 5 kişilik grubun herhangi bir provokasyona mahal vermemek maksadıyla miting alanı dışına çıkarıldığı ve güvenli bir şekilde alandan ayrılmalarının sağlandığı bilgisine yer verilen açıklamada, "İddia edildiği gibi şahıslara yönelik gözaltı veya herhangi bir işlem söz konusu değildir. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz." ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar