Erdoğan'dan Bay Kemal'e özlem itirafı: Bu kadarını biz de beklemiyorduk

Erdoğan'dan Bay Kemal'e özlem itirafı: Bu kadarını biz de beklemiyorduk
CHP'deki görevinden ayrılmasına rağmen Kemal Kılıçdaroğlu'nu bir türlü unutmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sivas mitinginde, "Bay Kemal ile pek anlaşamazdık ancak yine de Bay Kemal kendine has siyaset yapardı" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Tarihi Kent Meydanı'nda gerçekleştirdiği Sivas mitinginde konuştu.

KILIÇDAROĞLU'NA ÖZLEM İTİRAFI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için, "Bu partide her gelen gideni aratıyor. Biliyorsunuz devrik genel başkan Bay Kemal ile pek anlaşamazdık… Yürüyen merdivene ters binse de aday olduğu seçimlerde kendine oy veremese de Konya’yı, Çorum’u ayrı birer ülke zannetse de, bizi ve milletimizi pek çok kez güldürmüş olsa da yine de Bay Kemal’in kendine has bir siyaset yapma usulü vardı.

CHP’nin yeni genel başkanı ise her açıdan hayal kırıklığı oldu. Projektörler bu kişinin üzerine çevrilince ortaya çıkan utanç verici görüntü sadece CHP’li vatandaşlarımızı değil, bizi de üzdü. Açık söylemek gerekirse bu kadarını biz de beklemiyorduk. Oturduğu koltuğa bu derece yakışmayacağını muhtemelen onu oraya getirenler bile tahmin etmiyordu." dedi.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar