Erdoğan deprem bölgesindeki pankartı görünce harekete geçti: Bakanlıklara buyruğumu vereceğim

Erdoğan deprem bölgesindeki pankartı görünce harekete geçti: Bakanlıklara buyruğumu vereceğim
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman'ın Kahta ilçesindeki konuşması sırasında açılan bir pankartı görünce kurmaylarına talimat verdi. Erdoğan "İçişleri bakanıma da söyledim, ulaştırma bakanım da yanımda. Ona da talimatımı, buyruğumu vereceğim" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesindeki seçim çalışmaları kapsamında Adıyaman'ın Kahta ilçesinde düzenlenen mitingde vatandaşlarla bir araya geldi. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, dikkatini çeken bir pankart üzerine Kahtalılara söz verdi.

İlgili bakanlara talimatı vereceğini belirten Erdoğan, miting alanında birçok pankart gördüğünü ancak bir pankartın çok dikkatimi çektiğini vurgulayarak, “O da istasyon talebiniz var. İçişleri bakanıma da söyledim, ulaştırma bakanım da yanımda. Ona da talimatımı, buyruğumu vereceğim. İnşallah bu istasyon sorununu çözeceğiz. Sizlere olan minnettarlığımızı, eser ve hizmet siyasetimizin çıtasını yükseğe taşıyarak tüm aleme göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

O SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Konuşması sırasında açılan bir pankartı gören Erdoğan "İçişleri bakanıma da söyledim, ulaştırma bakanım da yanımda. Ona da talimatımı, buyruğumu vereceğim. İnşallah bu sorunu çözeceğiz” diye konuştu.

Erdoğan’ın ‘buyruğumu vereceğim’ sözünü kullanması siyaset kulislerinde ve sosyal medyada büyük tepki çekti

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar