Doğal gaz faturası iki katına çıkacak: Faturalardaki artış gözleri yerinden oynatacak

Doğal gaz faturası iki katına çıkacak: Faturalardaki artış gözleri yerinden oynatacak
Doğal gaz indiriminin sona ereceği tarih yaklaşırken endişe içinde bekleyen vatandaşlar, faturalarına ek ödeme yansıtılacağı ve doğal gaz fiyatlarının da artacağı haberini aldı.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesinde, mutfak ve banyoda kullanılan 25 metreküplük kısmına yapılan doğal gaz indirimi, yaklaşık 150 TL'lik bir avantaj sağlıyordu. Ancak Nisan ayı itibarıyla bu indirimin sona ereceği belirtildi.

VATANDAŞA KÖTÜ HABER

Nisan ayıyla birlikte doğal gaz indiriminin sona ermesi, doğal gaz faturalarına yansıtılacak ek ücretlerin ciddi boyutlarda olacağı bekleniyor. Özellikle, 12 ay boyunca ücretsiz kullanılan 25 metreküplük kısmın, faturalara yaklaşık 150 TL eklenerek geleceği açıklandı.

ZAMLAR ART ARDA GELMEYE DEVAM EDİYOR

31 Mart Yerel Seçimleri, doğal gaz indirimlerinin sona ereceği tarihe denk gelirken, seçim sonrasında ise vergi artışlarıyla birlikte doğal gaz zammının öne çıkacağı öngörülüyor. Bu yönde işaretler, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'ın ilk toplantısında verdiği açıklamalarla netleşmeye başladı.

Karahan, kameralar karşısına geçerek önümüzdeki günlerde elektrik ve doğal gaz fiyatlarında yeni düzenlemelerin yapılacağını duyurdu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar