Demet Akbağ yıllar sonra itiraf etti! Bugüne kadar yaptığım projelerdeki saçlarım...

Demet Akbağ yıllar sonra itiraf etti! Bugüne kadar yaptığım projelerdeki saçlarım...
Ünlü oyuncu Demet Akbağ, katıldığı bir YouTube programında saçlarıyla ilgili ilginç bir detayı paylaştı. Akbağ, rol aldığı tüm projelerde peruk kullandığını ve bunun saçlarının yapısının zayıf olmasından kaynaklandığını ilk kez itiraf etti.

Sibel Arna'nın programına konuk olan Demet Akbağ, saçlarından duyduğu rahatsızlığı açıkladı. Akbağ, "En sevmediğim yerim saçlarım. Çok zayıf ve hiçbir işleme dayanmıyor. Bugüne kadar yaptığım tüm işlerdeki saçlarım peruktu. Bazen karakter gereği peruk şart ama ben kullanmak zorundayım. Çünkü saçım boyaya, föne, maşaya asla dayanmaz" ifadeleriyle saç bakımının kendisi için önemli bir konu olduğunu söyledi.

6570a46f44797205.webp

Demet Akbağ'ın peruk kullanma tercihi, oyunculuğundaki çeşitlilik ve karakterlerine olan bağlılığıyla dikkat çekerken, saç bakımına verdiği önem ve doğal yapısının korunmasına duyduğu özen de hayranları tarafından takdirle karşılandı. Oyuncunun saç tercihine dair bu açıklamaları dikkat çekti.

tt.jpg

Şimdilerde Sandık Kokusu dizisinde ünlü oyuncu Özge Özpirinçci'nin annesi rolüne hayat veren Demet Akbağ dizideki performansıyla izleyicileri ekrana bağlamayı başarıyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar