Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan şaşırtan bayram mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan şaşırtan bayram mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Dünyanın çeşitli bölgelerinde farklı inançlara ve kimliklere yönelik tahammülsüzlüğün arttığı günümüzde, her türlü ayrımcılığın karşısında durarak, bu değerlerimize sahip çıkmaya büyük önem veriyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hanuka Bayramı vesilesiyle Musevi vatandaşlara yönelik kutlama mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Musevilik inancına mensup tüm vatandaşların Hanuka Bayramı’nı tebrik ettiğini belirterek, ”Dil, inanç ve ırk temelinde her türlü ayrımcılığı reddeden hoşgörü anlayışı, köklü tarihimizin ve medeniyetimizin bizlere bıraktığı en değerli miraslardan biridir. Dünyanın çeşitli bölgelerinde farklı inançlara ve kimliklere yönelik tahammülsüzlüğün arttığı günümüzde, her türlü ayrımcılığın karşısında durarak, bu değerlerimize sahip çıkmaya büyük önem veriyoruz” dedi.

"MUSEVİ VATANDAŞLARIMIZIN HANUKA BAYRAMI’NI TEBRİK EDİYOR, ESENLİKLER DİLİYORUM”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, inanç özgürlüğüne yönelik, ”Tüm vatandaşlarımızın inançlarını özgürce yaşamaları, dün olduğu gibi bugün ve yarın da devletimizin güvencesi altında olmayı sürdürecektir. Bu düşüncelerle toplumumuzun ayrılmaz bir parçası olan Musevi vatandaşlarımızın Hanuka Bayramı’nı tebrik ediyor, esenlikler diliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar