CHP'li vekilin odasında poşet dolusu para bulundu: Flaş iddia ortalığı karıştırdı!

CHP'li vekilin odasında poşet dolusu para bulundu: Flaş iddia ortalığı karıştırdı!
TBMM Genel Sekreterliği, bir CHP milletvekilinin odasında para dolu poşet yer aldığı iddiasının araştırılmasına için dilekçe üzerine muhakkik tayin ederek, gerekli olan çalışmayı başlattı.

Meclis'te geçen hafta bir CHP milletvekilinin odasında poşet içinde 250 bin dolar yer aldığı ve paranın CHP Malatya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Veli Ağbaba'ya ait olduğu iddiaları üzerine Ağbaba açıklama yaparak ortay atılan iddiayı yalanladı. Ağbaba, iddiaların araştırılması, kamera görüntülerinin incelenmesi için Meclis Başkanlığına dilekçe vereceğini ifade etti.

indir-3.jpeg

İDDİALARI YALANLADI

Konuyla alakalı sosyal medyada bulunan haberlerde adı geçen CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun da poşetin kendi odasında bulunduğu iddiasını yalanlayarak konuyla alakalı TBMM'de gerekli araştırmaların yapılması istemiyle bir dilekçe vereceğini bildirdi.

indir-2.jpeg

Alınan bilgiye göre söz konusu iddiada adı geçen bazı CHP milletvekilleri TBMM Başkanlığına dilekçe verdi. Meclis Başkanlığına verilen bu dilekçe doğrultusunda TBMM Genel Sekreterliği muhakkik tayin etti ve iddialarla alakalı gerekli çalışma başlatıldı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar