CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan MHP ve Bahçeli'ye 'kandil' göndermesi

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan MHP ve Bahçeli'ye 'kandil' göndermesi
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, MHP teşkilatlarının Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'ne gönderdiği kandilleri paylaştı. Kütüphanedeki masaya dizilen kandilleri çeken Kılıçdaroğlu "Bahçeli'nin kandilleri" notuyla video paylaştı. Kılıçdaroğlu "Halkımız bu faturalardan acı çekiyor diye tüm MHP teşkilatlarına kandil göndertiyor. Bakın gelenlerin hepsi kütüphanedeki masamızda. Koca MHP'yi ne hale getirdi. Zamlar geri çekilecek ve bunlar müzemizde hoş bir hatıra olarak kalacak" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli''nin talimatıyla MHP''li il başkanları tarafından gönderilen kandilleri paylaştı.
 
BAHÇELİ TALİMAT VERMİŞTİ
 
Bahçeli açıklamasında "Her il teşkilatımızın Kılıçdaroğlu’na bir kandil göndererek aydınlanmasına yardımcı olmasını bekliyor, bu talimatımı paylaşıyorum. Nasıl olsa kandile yabancı değildir, nasıl olsa kandilin köhne ışığıyla yolunu bulmaya çalıştığını görmeyen de kalmamıştır" ifadelerine yer vermişti. Kılıçdaroğlu, Bahçeli’nin talimatıyla kendisine gönderilen kandillere ilişkin bir videoyu "Bahçeli’nin kandilleri…" notuyla Twitter''dan paylaştı. Kılıçdaroğlu videoda "Halk acı içinde Bahçeli 5’li çete savunmasında” ifadelerini kullandı.
 
CHP lideri Kılıçdaroğlu, paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
 
"Biliyorsunuz elektrik faturasını ödeyemeyen milyonlar için kendi şahsi faturamı ödememe protestosu başlatmıştım.
 
Amacım ödeyemeyenlerin sesi olabilmektir. Beni elektriğimi kesmekle tehdit ediyorlar. "Donacaksın" diyorlar, "Karanlıkta kalacaksın" diyorlar."
 
Bunlar beyhude çabalar. Her şeyi göze alarak çıktım. Bu arada Bahçeli, bazı AK Parti sözcülerinden daha ateşli bir 5''li çete savunucusu olup çıkıverdi.
 
"KOCA MHP''Yİ NE HALE GETİRDİ"
 
Halkımız bu faturalardan acı çekiyor dedik diye, tüm MHP teşikilatlarına kandil göndertiyor. Bakın gelenlerin hepsi kütüphanemizdeki masada."
 
Koca MHP''yi ne hale getirdi. Çok yazık. Halk acı içinde Bahçeli 5''li çete savunmasında. Bahçeli, 5''li çetenin karlarını savunadursun, bu iş nereye kadar gidecekse gitsin, işte tam oraya kadar gideceğim ve zamlar geri çekilecek.
 
Bu kandiller de hoş bir hatıra olarak müzemizde yerini alacak. "Bahçeli kandilleri" olarak...
 
Hadi iyi akşamlar."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar