Canlı yayına Starbucks bardağı ile çıkan spiker hakkında TGRT'den flaş karar

Canlı yayına Starbucks bardağı ile çıkan spiker hakkında TGRT'den flaş karar
TGRT Haber'de bu akşam yayımlanan ana haber bülteninde sunucu Meltem Günay’ın önünde Starbucks bardağının bulunması krize sebep oldu. Kanal, sunucu Günay ve yönetmenin işine son verdi.

7 Ekim'de başlayan çatışmaların ardından İsrail'e destek vermesi nedeniyle küresel ölçekli bir boykota konu olan dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks, Türkiye'de de çok sayıda şehirde tepkilere maruz kalmıştı.

SİLAHLI SALDIRI BİLE OLDU

Starbucks şubelerine yapılan silahlı saldırılara kadar uzanan süreç, AKP Gençlik Kolları'nın Starbucks şubelerine giderek 'işgal eylemi' yapması ile büyürken, TGRT Haber canlı yayınında yaşananlar tüm Türkiye'de gündem oldu

tgrt.png

İktidara yakınlığıyla bilinen TGRT Haber'in hafta sonu bülteninde masanın üzerinde "Starbucks" bardağını olması dikkat çekti. Filistin'de yaşanan katliamların ardından Türkiye'de protesto edilen Starbucks bardağının yer alması ise sosyal medyada kullanıcılardan çok büyük tepki çekti.

SPİKER VE YÖNETMENİN İŞLERİNE SON VERİLDİ

TRGT TV'den konu ile ilgili yapılan açıklamada “Kurumumuzun ilkeleri gereği spikerin TGRT Haber TV’de herhangi bir firmanın örtülü reklamını yapacak şekilde sunuculuk yapması kesinlikle yasaktır. Bu ilkeye aykırı hareket eden haber spikeri ve yönetmenin işine haklı nedenle son verilmiştir... ifadeleri kullanıldı.

tgrt-haber.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar