Candaş Tolga Işık'tan flaş Sergen Yalçın açıklaması

Candaş Tolga Işık'tan flaş Sergen Yalçın açıklaması
Gazeteci Candaş Tolga Işık, son zamanlarda medyada çok konuşulan ve Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'daki görevinden ayrılıp kendisiyle program yapacağı yönündeki iddialara açıkladı getirdi.

Spor medyasında son zamanlarda dolaşan Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'daki görevinden istifa edip Gazeteci Candaş Tolga Işık ile program yapacağı yönündeki iddialara Candaş Tolga Işık'tan cevap geldi.

Işık, sosyal medya 'X' hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, bu iddiaları yalanladı ve halkı yanlış bilgilere itibar etmemesi konusunda uyardı.

.jpg

Sosyal medya platformu üzerinden yapılan açıklamada Işık, Sergen Yalçın'ın sadece Avrupa Şampiyonası için 1 ay boyunca Kafa Sports'da olacağını ve ortada dolaşan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Işık, ayrıca yanlış bilgilere itibar edilmemesi gerektiğini vurgulayarak, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi gerektiğini ifade etti.

2-001.jpg

GÖREVİ BIRAKACAK MI?

Türk futbol dünyasının önemli isimlerinden biri olan Sergen Yalçın'ın, teknik direktörlük koltuğundaki kariyeri ile ilgili söylemler basın medyasının gündemine düştü.

Türk futbolunda önemli başarılar elde eden Sergen Yalçın tarafından, kariyerini bırakacağına ilişkin söylemlere karşı henüz resmi bir açıklama gelmedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar