Canan Karatay ömrü uzatan sırrı ilk kez paylaştı! Bunu yiyen 95 yaşına kadar yaşar

Canan Karatay ömrü uzatan sırrı ilk kez paylaştı! Bunu yiyen 95 yaşına kadar yaşar
Prof. Dr. Canan Karatay, uzun ve sağlıklı bir yaşam için yeni bir mucizevi şifa kaynağını paylaştı. Hayvansal yağların özellikle kuyruk yağının, insan sağlığı üzerindeki etkilerini vurgulayan Karatay, "Bunu yiyen 95 yaşına kadar yaşar" dedi.

OMEGA YAĞ ASİTLERİ, DEMİR VE POTASYUM AÇISINDAN ZENGİN

Gençlik iksiri olarak nitelendirilen kuyruk yağı, hayvan omurgasının son kısmında bulunan ve iç yağ ile don yağı olarak da bilinen bir tür yağ. Omega yağ asitleri, demir ve potasyum açısından zengin olmasıyla bilinen kuyruk yağı, düzenli tüketildiğinde kas ve kemik gelişimine katkı sağladığı biliniyor. Prof. Dr. Karatay'ın vurguladığı gibi, gençlik yıllarında kuyruk yağı tüketen kişilerin ilerleyen yaşlarda eklem hastalıklarına daha az rastlandığı bilimsel araştırmalarla desteklendi.

152520458-kuyruk-yagi2.jpg

Kuyruk yağının sağlık üzerinde birçok olumlu etkisi bulunmakta. Bağışıklık sistemi üzerinde güçlendirici etkisi olduğu belirtilen kuyruk yağı, aynı zamanda kolajen üretimini destekleyerek cilt sağlığını da olumlu yönde etkiler. Kalp sağlığını koruyucu özellikleriyle de bilinen bu mucizevi yağ, ağrı kesici ve boynuz fıtığına iyi geldiği de belirtilen faydaları arasında.

152520130-kuyruk-yagi1.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar