Çamlıdere’de vatandaşlarından Mansur Yavaş’a yoğun ilgi

Çamlıdere’de vatandaşlarından Mansur Yavaş’a yoğun ilgi
Çamlıdere ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, “Yaptığımız bütün harcamaların kuruşa kuruşuna web sayfamızda görüyorsunuz” diyerek şeffaf belediyecilik vurgusunda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için yürüttüğü kampanya kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Çamlıdere ilçesinde gerçekleşen Sosyal Katılım Merkezi (SKM) açılışına katılan Yavaş, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Yavaş, açılışta yaptığı konuşmada Ramazan Ayı'nın hayırlı olmasını dileyerek ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak sözlerine başladı. Beş yıl boyunca farklı bir belediyecilik anlayışı benimsediklerini ifade eden Yavaş, seçilmeden önce yapılan eleştirilere rağmen dürüst ve namuslu bir şekilde yönetildiklerini vurguladı. Yavaş, eski sistemin devamını isteyenlerin sürekli karalamalar yaptığını belirterek, “Ankara halkı yönetimi değiştirmekle güzel yapmış değil mi? Ankara halkı memnun” dedi.

camlidere-1.jpg

“BEN SİZLERİN PARASINI HARCIYORUM”

Kent yönetiminde ortak akıl prensibini benimsediklerini belirten Yavaş, yapılan harcamaların tamamının şeffaf bir şekilde takip edilebildiğini söyledi. Yaptıkları ihaleleri canlı yayınladıklarını ve meclis toplantılarını da kamuoyuna açık bir şekilde sunduklarını dile getiren Yavaş, “Ben sizlerin parasını harcıyorum. Biz de nereye harcıyoruz göreceksiniz. Harcarken görüyorsunuz şeffaf ihaleyle” diye konuştu.

camlidere-3.jpg

Çamlıdere'de hayata geçirilen projeler hakkında da bilgi veren Yavaş, önceliğinin kanalizasyon sorunlarını çözmek olduğunu ve herhangi bir köyün oy oranına bakmadan hizmet götürdüklerini ifade etti. Yavaş, vatandaşların kendilerine emanet ettiği paraların nereye harcandığını açık bir şekilde görebilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar