Burhaniye'de ödüllü eserler ilgi gördü

Burhaniye'de ödüllü eserler ilgi gördü
Burhaniye ilçesinde bulunan Hüsnü Pazarbaşı Kültür Merkezi'nde, 27 kursiyere ait el sanatları eserlerinin yer aldığı bir sergi düzenlendi ve büyük ilgi gördü.

Sergide, çeşitli yarışmalarda ödül kazanan eserler özellikle dikkat çekti. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Burhaniye'de açılan kurslar büyük ilgi görüyor ve kursiyerlerin ürettikleri eserler çeşitli mekanlarda sergileniyor. Hüsnü Pazarbaşı Kültür Merkezi'nde düzenlenen sergi de bu ilgiye ortak oldu.

Sergide, çeşitli yarışmalarda ödül alan eserlerin yanı sıra diğer kursiyerlerin ürünleri de sergilendi. Sergideki ödüllü eserlerin popülerliğinden bahseden usta öğretici Müşerref Özgen, “Geçtiğimiz yıl içinde Beykoz Belediyesi'nin düzenlediği kırkyama yarışmasında tek kişilik yatak örtümüz sergilenmeye değer bulundu. Gölcük Belediyesi'nin nakışlı kırkyama yarışmasında da masa örtümüz mansiyon ödülü aldı. Yunus Emre tablomuz da, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Sanatın 10 Hali Yarışması kırkyama dalında dereceye girdi. Bu eserler de sergimizde yer aldı ve ziyaretçilerden büyük ilgi gördü” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar